Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:18 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 01:49

9 γυναικείες συμπεριφορές που βγάζουν τους άντρες εκτός εαυτού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Εμείς οι γυναίκες έχουμε ένα μεγάλο ελάττωμα: Θεωρούμε ότι έχουμε πάντα δίκιο και ότι όλο το υπόλοιπο σύμπαν είναι υποχρεωμένο να συμφωνεί μαζί μας.
Ναι η αλήθεια είναι ότι ποτέ μας δεν αποποιηθήκαμε το ελλάττωμα αυτό, παρά το γεγονός ότι στο 90% των περιπτώσεων ΟΝΤΩΣ έχουμε δίκιο. Ωστόσο, επειδή είμαστε σε θέση να αντιληφθούμε ότι ίσως κάποιες φορές να τo παρατραβάμε, δώσαμε την ευκαιρία στα αγαπητά μας αγόρια να μας εκθέσουν τα παράπονά τους και να καταλήξουν στα 9 πράγματα που κάνουμε και τους εκνευρίζουν μέχρι αηδίας που λένε! Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και πιστεύουμε ότι μάλλον θα συμφωνήσεις.
1. Δεν θέλουμε συνέχεια σεξ και με... όλες: Να ένα βασικό παράπονο και ίσως προκατάληψη που θα πρέπει να σταματήσει να υφίσταται. Είναι δυνατόν ο άντρας να μην έχει το δικαίωμα της επιλογής; Είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι εφόσον προσφέρεις σεξ θα πρέπει ο άλλος να το... δεχτεί; Όχι ότι δε γίνεται κι αυτό, για να είμαστε ειλικρινείς αλλά δεν είναι ο κανόνας.
2. Το σεξ δεν είναι ένα δώρο που μας προσφέρεις: Με λίγα λόγια δεν του κάνεις και τιμή! Προφανώς για να κάνουν δύο άνθρωποι σεξ θα πρέπει να υπάρχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σεξουαλική έλξη. Οπότε καλό θα ήταν επιτέλους να καταλάβουμε ότι από το σεξ δεν παίρνει μόνο ο ένας πραγματάκια αλλά και οι δύο. Στο κάτω κάτω, εσύ δεν το ευχαριστήθηκες;
3. Δεν είσαι βασίλισσα: Και σταμάτα να φέρεσαι έτσι. Δεν είναι κανένας άντρας υποχρεωμένος να σε υπηρετεί, και αν σου κάνει τα χατίρια είναι επειδή θέλει να στα κάνει και επειδή, φυσικά σε γουστάρει. Οπότε καλό θα ήταν να έχεις μία πιο κόσμια συμπεριφορά διότι κι αυτός άνθρωπος είναι και δεν αργεί να πάρει ανάποδες.
4. Σταμάτα να μη λες τι νιώθεις: Η αλήθεια είναι ότι γλώσσα την έχουμε για να μιλάμε, κάτι που αν φυσικά είχαμε αντιληφθεί εμείς οι γυναίκες οι ζωές μας θα ήταν πολύ πιο εύκολες και απλές. Το πράγμα γίνεται πιο περίπλοκο, αν αναλογιστεί κανείς, ότι τα αγόρια δεν έχουν μαντικές ικανότητες! Οπότε την επόμενη φορά που θα σε ρωτήσει τι έχεις, καλό θα ήταν να πεις. ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.
5. H συμπεριφορά μεταξύ μας: Αν υπάρχει κάτι που ένας άντρας σιχαίνεται περισσότερο και από το κρυφτό που παίζουμε, είναι η... κακιούλα που βγάζουμε μεταξύ μας. Αυτό βέβαια έχουμε την εντύπωση ότι βρίσκεται καλά κρυμμένο στο DNA μας και ότι χωρίς αυτό το χαρακτηριστικό, δε θα ήμασταν γυναίκες! Άσε που έχουμε την εντύπωση ότι όσα περισσότερα λες, τόσα λιγότερα εννοείς.
6. Πες απλά ένα ευχαριστώ: Όταν ένας άντρας σου λέει έναν καλό λόγο, σου κάνει ένα κοπλιμέντο βρε αδερφέ, μπορείς απλά να το δεχτείς λέγοντας ένα ευχαριστώ συνοδεύοντάς το από ένα γλυκό χαμόγελο. Όλα αυτά τα μίζερα σχόλια, και η τάση να του ανατρέψεις και να του αλλάξεις τη γνώμη που έχει εκείνη τη δεδομένη στιγμή, είναι χαζή και δεν έχει λόγο ύπαρξης. Δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι εκνευριστική;
7. Όταν έχεις περίοδο δε σημαίνει ότι πρέπει να είσαι ο πιο κακός άνθρωπος στον κόσμο: Ναι το ξέρουν ότι πονάς, ότι έχεις ενοχλήσεις και κράμπες, ότι ζαλίζεσαι και ότι είσαι πρησμένη σαν μπαλόνι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να του φέρεσαι σαν να είναι... φονιάς! Στο κάτω κάτω, και η υπομονή έχει τα όριά της.
8. H έλλειψη αυτοπεποίθησης: Όσο ωραία και σέξι κι αν είσαι, αν δεν έχεις αυτοπεποίθηση δεν πας πουθενά. Οι άντρες είναι ικανοί να το καταλάβουν αυτό και φυσικά να αντιδράσουν αναλόγως. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία γυναίκα γεμάτη ανασφάλειες.
9. Kαι κάτι για το τέλος πιο... πρακτικό: Σταμάτα να παραγγέλνεις σαλάτα και μετά να τρως από το πιάτο του! Είναι κάτι το οποίο μπορεί να τον εξωθήσει στα άκρα.
 
 
Διαβάστηκε 17037 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.