Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:37 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 20:10

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 2-0 (τί δήλωσαν οι προπονητές) Βίντεο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μάκης Χάβος: Μεγάλη δύναμη του Παναιτωλικού ο κόσμος του

«Τα συγχαρητήρια και τα μπράβο στους παίκτες του»

xabos2

Κάθε λόγο να λάμπει από χαρά είχε ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε και στις δηλώσεις του εκθείασε την αγωνιστική προσπάθεια των παικτών του ενώ παράλληλα ευχαρίστησε και τον κόσμο τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η βοήθειά του. Αναλυτικά:

« Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Τα μπράβο αξίζουν σ’ αυτούς. Σίγουρα ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί όλοι είχαμε καταλάβει όσοι είμαστε γύρω από την ομάδα όπως και ο κόσμος ότι ήταν επιτακτική η ανάγκη της νίκης για να μη μπλέξουμε σε περιπέτειες. Αυτή η νίκη θέλω να πιστεύω ότι θα μας δώσει μεγάλη ώθηση και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Από εκεί και πέρα θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο και χάρηκα πάρα πολύ σήμερα για τον παλμό που είχε. Όλος ο κόσμος φώναζε Παναιτωλικός και απ’ ότι θυμάμαι από την προηγούμενη εμπειρία μου, η μεγάλη δύναμη του Παναιτωλικού είναι ο κόσμος του. Γι’ αυτό εμείς θέλουμε το γήπεδο να είναι γεμάτο και στο επόμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Πλατανιά να έχουμε την ίδια υποστήριξη. Και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες».

Σε ερώτηση που του τέθηκε αν η ομάδα με την απόδοσή της έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο, είπε:

xabos

« Οπωσδήποτε γιατί ο κόσμος για να έρθει πρέπει να του δείξεις κάτι και αυτό συζητήσαμε με τα παιδιά. Όταν δείξεις πάθος, δείξεις ενέργεια και ότι θέλεις πάρα πολύ τη νίκη συν τα τακτικά κομμάτια που ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία και προσπαθούμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι που εγώ θέλω, σίγουρα ο κόσμος ζεσταίνεται και έρχεται και περισσότερο στο γήπεδο και φωνάζει περισσότερο το όνομα της ομάδας μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για το πώς κατάφερε και άλλαξε την εικόνα της ομάδας στο εκατό τοις εκατό μέσα σε λίγες μέρες, απάντησε:

« Η ομάδα είχε ένα συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης και μια άλφα φιλοσοφία. Εγώ προσπάθησα να δώσω ψυχολογία στα παιδιά γιατί η ομάδα είναι καλά προπονημένη και οφείλουμε να πούμε και ένα μπράβο στον κ. Ματζουράκη. Από εκεί και πέρα το ψυχολογικό κομμάτι στο ποδόσφαιρο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Αλλάξαμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι παρ’ όλο που είχαμε και το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και μετά πάλι με τον ΠΑΟΚ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θεωρώ ότι αυτή την εβδομάδα τα παιδιά δουλεύοντας καλά και αναδείξαμε και κάποιες αδυναμίες του αντιπάλου, ανταποκρίθηκαν πλήρως».

Για το αν η σημερινή εικόνα ανταποκρίνεται στα δικά του στάνταρ είπε:

« Όχι. Ακόμα θέλουμε πάρα πολύ δουλειά σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Το πιο ευχάριστο απ’ όλα ήταν ότι η αμυντική λειτουργία –γιατί οι καλές οι ομάδες στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ξεκινούν πάντα από την άμυνα- ήταν πολύ καλή. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στο τρανζίσιον και όταν χάναμε τη μπάλα πιέζαμε να την ξαναπάρουμε και αυτό ξεκινάει όταν οι πίσω παίκτες έχουν καλές θέσεις μέσα στο γήπεδο».

Ερωτώμενος για το επιθετικό κομμάτι που είδαμε σήμερα και αν αυτό θα αλλάξει το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, τόνισε:

« Ήδη πήραμε τον Παπαδόπουλο και η ομάδα χρειάζεται και ψάχνει να βρει εξτρέμ, winger. Πρέπει να έχουμε λύσεις στο επιθετικό τρίτο, ειδικά σε ομάδες που κλείνονται και παίζουν στο δικό τους αμυντικό τρίτο. Πρέπει να έχουμε παίκτες οι οποίοι θα μπορούνε να είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός. Ο πρώτος τρόπος διάσπασης της αντιπάλου άμυνας στο αμυντικό τους τρίτο είναι το ένας εναντίον ενός και εκεί χρειαζόμαστε ένα παίκτη με ταχύτητα και ευελιξία. Όχι ότι τα παιδιά που έχουμε δεν είναι καλά, προς Θεού. Είδατε ότι έχουμε τον Κλέσιο, ο Ρόσα στην πλευρά του ήταν πολύ καλός, ο Μουνιός μπήκε με διάθεση και έβαλε το γκολ. Σίγουρα όμως μια καλή ομάδα όπως ο Παναιτωλικός που έχει απαιτήσεις χρειάζεται ακόμη ένα winger».

Τέλος, σε ερώτηση του agrinionews.gr για το αν θεωρεί ότι ο Παναιτωλικός με τη σημερινή του εμφάνιση και με το ίδιο υλικό, αδίκησε τον εαυτό του σε προηγούμενα παιχνίδια, απέφυγε να απαντήσει λέγοντας:

« Με βάζετε σε ερωτήσεις οι οποίες δε θέλω να απαντήσω. Τι να πω…;»

Π.Κ.

 

 

Γιώργος Κορακάκης: Καλύτερος ο Παναιτωλικός

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια και παραδεχόμενος την ανωτερότητα του Παναιτωλικού εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Ατρόμητου Γ. Κορακάκης. Συγκεκριμένα δήλωσε:
« Σήμερα κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είχαμε καθόλου φρεσκάδα και τρεξίματα και το ένα φέρνει το άλλο. Χάσαμε τις προσωπικές μονομαχίες και δεν ήμασταν καθόλου καλοί στη δεύτερη μπάλα και μοιραία μείναμε πίσω στο σκορ χωρίς να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά και πάλι ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος. Δε μου αρέσουν οι δικαιολογίες και δεν το έχω κάνει ποτέ. Το μόνο που έχω σαν ελαφρυντικό για τους παίκτες μου είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχει τεράστια κούραση αλλά από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι εκτός από όλα τα άλλα ένα παιχνίδι μονομαχίας και εκεί υστερήσαμε πάρα πολύ σήμερα. Πρέπει η ομάδα να συνέλθει, πρέπει να σηκώσει κεφάλι, πρέπει να βρεθεί τρόπος να ανακάμψει».

Π.Κ.

agrinionews.gr

unnamed (1)

 

 

                                                                                                              

 

 
 
Διαβάστηκε 2296 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 20:54
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.