Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  6:57 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 20:54

Περιμένουν τον Μπράβο στον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λίγο πριν εκπνεύσει και η μεταγραφική περίοδος των ελεύθερων του Φεβρουαρίου ο Παναιτωλικός ψάχνει να κάνει την 4η μεταγραφή του και περιμένει τον Φεντερίκο Μπράβο! Eξετάζονται και δύο περιπτώσεις εξτρέμ

Μετά και την αποχώρηση του Γουίλσον Καμαβουάκα, άδειασε και μια θέση σε αυτή του αμυντικού χαφ. Έτσι ο Φεντερίκο Μπράβο παρουσιάζεται ως ο… εκλεκτός και αναμένεται ίσως και το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο. Ο 23χρονος που μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός, άνηκε στην Μπόκα Τζούνιορς αλλά έπαιζε με την μορφή δανεισμού στο αμερικάνικο πρωτάθλημα και την ομάδα της Νέας Υόρκης. Ο αργεντίνικος σύλλογος τον άφησε ελεύθερο και στον Παναιτωλικό τον περιμένουν, ελπίζοντας πως δεν θα εξελιχθεί σε… περίπτωση Ρολόν. Από κει και πέρα οι Αγρινιώτες είναι σε αναζήτηση εξτρέμ με δύο περιπτώσεις να εξετάζονται.

www.gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1413 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.