Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:09 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 20:39

Νέo Τραγούδι: Όνειρα Κομμάτια - Zoe feat Πολυτίμη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μια νέα δυναμική Soul-Pop ερμηνεύτρια και ηθοποιός έρχεται στη δισκογραφία, η Πολυτίμη.!

Το πρώτο τραγούδι του album με τίτλο «Όνειρα κομμάτια», σε μουσική Ζωής Τηγανούρια και στίχους Μαρκέλλας Σελιανίτου, αψηφά το γκρίζο της εποχής και δίνει μια αισιόδοξη νότα στις μέρες που διανύουμε.

Τη μουσική του δεύτερου τραγουδιού με τίτλο «Κάτι έχει αλλάξει», υπογράφει ο ιδιόρρυθμος συνθέτης Στέλιος Γενεράλης σε στίχους Μαρκέλλας Σελιανίτου, σε ένα νεανικό ερωτικό τραγούδι που πρόκειται  για την ελληνική εκδοχή του «My Sister Mirror».

Το άλμπουμ ολοκληρώνεται με το special track «My Sister Mirror», αυτή τη φορά σε μουσική και αγγλόφωνους στίχους Στέλιου Γενεράλη, όπου ακούμε την ερμηνεύτρια  σε ένα άκρως αισθησιακό και σκοτεινό soul-pop τραγούδι.

Την Πολυτίμη μας συστήνει η μουσικοσυνθέτης Ζωή Τηγανούρια, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει με το να ανακαλύπτει νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες, γράφοντας όμορφα τραγούδια (με το γνωστό πλέον ιδιαίτερο χρώμα της) και προβάλλοντας τους στο ιδιαίτερο κοινό της. Υπενθυμίζει έτσι στο κόσμο, πόσο σημαντική είναι η στήριξη του στα νέα ταλαντούχα παιδιά.

Η Πολυτίμη, πραγματικά «πολύτιμη», μιας και θέτει υψηλά τον ερμηνευτικό  πήχη στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Κυκλοφορεί διαδικτυακά από τη Zoe Music Ltd.

Ακούστε το  «Όνειρα κομμάτια»  εδώ


https://www.youtube.com/watch?v=OAoNVCPW9VM&feature=youtu.be

iTunes | Spotify | GooglePlay

& © Zoe Music Ltd (2017)


Βρείτε την Πολυτίμη στο:

Facebook

Instagram

Youtube

You Tube channel:

https://www.youtube.com/channel/UCY-2FIvXerWQ2LXyUjSWbYg

Facebook:

https://www.facebook.com/politimipg1/?ref=aymt_homepage_panel

Instagram:

https://www.instagram.com/politimipg/


Βρείτε τη Ζωή Τηγανούρια στο:

Facebook

Twitter

Youtube Official Channel

Google+ Official Page

Instagram

Youtube Fans Channel

Google+ Fans Page

Zoe's Official Website

 

Πολυτίμη

Ερμηνεύτρια - Ηθοποιός

Η Πολυτίμη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Από την παιδική της ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι κάνοντας μαθήματα φωνητικής και συμμετέχοντας σε πολυφωνικές χορωδίες.

Στα δεκαέξι της βρίσκεται για πρώτη φορά στο στούντιο, ηχογραφώντας τραγούδια για το Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης και ξεκινάει τις πρώτες της ζωντανές εμφανίσεις σε μπουάτ και μουσικές σκηνές.

Το 2007 αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης «Η Πρόβα».

Τα τελευταία χρόνια έχει ερμηνεύσει κομμάτια από το διεθνές soul-funk-blues ρεπερτόριο καθώς επίσης και ελληνικές δημιουργίες από την έντεχνη μουσική σκηνή.

Έχει εμφανιστεί σε μερικούς από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς φορείς, όπως στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, στο Νομισματικό Μουσείο, στις αίθουσες συναυλιών της Γαλλικής Πρεσβείας Αθηνών, του Γερμανικού Ινστιτούτου Goethe, στον Ιανό, κ.ά., καθώς και σε μεγάλες μουσικές σκηνές, όπως ενδεικτικά στο «Ζυγό», το «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», το «Κύτταρο», κ.ά..

Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες της με Έλληνες δημιουργούς είναι με την Ζωή Τηγανούρια («Βεντάλια από Γυναίκες», «Γυναικεία Υπόθεση», «Έτσι είν’ η Ζωή..»), το Zorzes Katris (Ραψωδία «Το Στολίδι»), το Μηνά Αλεξιάδη, το Γιώργο Σπανό, καθώς επίσης και με τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, παραγωγό και τραγουδιστή της jazz Glenn Perry (ηχογράφηση του “Arabian Girl” στα Sierra Studios).

Τον Ιανουάριο του 2017 παρουσιάζει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, σε παραγωγή της Zoes Music Ltd με τίτλο «Κάθε τέλος, μια αρχή…»

Διαβάστηκε 2253 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 10:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.