Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:51 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 18:04

«Η μήτρα του κακού» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Πηγή

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Πηγή θα προσφέρει στους αναγνώστες του ένα (1) αντίτυπο από το βιβλίο «Η μήτρα του κακού» της Margaret P. Dalkour.

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η Μήτρα του Κακού

Eξι άντρες προσπαθούν να σώσουν τον Άνθρωπο απ’ το απόλυτο Κακό.
Ένας συγγραφέας καταγράφει την προσπάθειά τους με τη μορφή μυθιστορήματος.
Κι ένας ερευνητής της κβαντομηχανικής πρεσβεύει πως τα πάντα είναι δυνατά, αλλά ακόμα δεν έχει ανακαλύψει μέσα του αν το πιστεύει.
Ο Frank Winders θα ταξιδέψει σ’ αυτούς τους τρεις κόσμους χωρίς, όμως, να κρατά κατά την επιστροφή του τη χειροπιαστή απόδειξη του εισιτηρίου που αποδεικνύει το ταξίδι.
Άραγε ο Frank Winders έζησε πράγματι σ’ αυτές τις τρεις διαφορετικές παράλληλες πραγματικότητες ή βίωσε ένα lucid dream που οι προδιαγραφές του ξεπερνούν κατά πολύ τον ορισμό του ζωντανού ονείρου; Έκανε πράγματι διαδοχικές βουτιές σε τρεις παράλληλους κόσμους –όντας παρατηρητής και πρωταγωνιστής τους– ή όλο αυτό ήταν αποτέλεσμα μιας λιποθυμίας που διήρκεσε μόλις 38 λεπτά;
Η «Μήτρα του Κακού» αποτελεί ένα δυνατό μυθιστόρημα, όπου η λογική και η πίστη μας αποκαλύπτουν έναν σκοτεινό κόσμο που απλώνει το θανατηφόρο του δίχτυ πέρα απ’ τον χώρο του υπεραισθητού κι απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

Διαβάστηκε 2949 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.