Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:55 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 17:57

Kυριακίδης: θα μας βοηθήσει πολύ ο Χάβος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας στον  Metropolis 95,5. για : 

– τη χθεσινή του δήλωση: «Είναι η πραγματική αλήθεια. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε κάτι, ούτε να εκμεταλλευτούμε το πλεονέκτημα που είχαμε με τον ΠΑΟΚ να παίζει με 10, ο ΠΑΟΚ είχε κλασικές ευκαιρίες και πέτυχε και το γκολ ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να κάνουμε ούτε μισή ευκαιρία. Από τη στιγμή που έμεινε με 10 παίκτες προσέξανε την άμυνα τους, αμύνθηκαν πολύ σωστά δεν βρήκαμε χώρους και σε μια στιγμή που χάσαμε τη συγκέντρωση δεχτήκαμε αυτό το γκολ».

– την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Είναι πειθαρχημένη ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη και αυτό σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στον Ίβιτς. Έχει δυνατές βάσεις, ποιοτικούς παίκτες και φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει το καλοκαίρι».

– το αν ο ΠΑΟΚ ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή: «Ξεχωρίζει αλλά κάνουν και άλλες ομάδες καλή πορεία. Έχουμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Έχουμε καλές ομάδες, υπάρχει ανταγωνιστικότητα και πιστεύω ότι αυτό θα συνεχιστεί ως το τέλος».

– το δυνατό σημείο του ΠΑΟΚ: «Η άμυνα του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην δέχεται εύκολα γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια έχει δεχτεί δύο γκολ και έχει βάλει 29. Αυτό δείχνει την ποιότητα της ομάδας να πετυχαίνει γκολ και να μην δέχεται».

– τον Μάκη Χάβο: «Αυτός ο άνθρωπος θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο αλλά ήταν δύσκολο να αλλάξει πολλά πράγματα με πέντε – έξι προπονήσεις. Προσπαθούμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Θέλουμε δουλειά σε πολλούς τομείς και πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι που θα δίνουμε θα εμφανιζόμαστε καλύτεροι».

Διαβάστηκε 1149 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.