Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:40 μμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 22:57

Έκλεισε τον πρώτο γύρο με νίκη ο Αίολος

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ιδανικά έκλεισε ο πρώτος γύρος για τον Αίολο Αστακού στην “παρθενική” του χρονιά στην Α2 Εθνική Κατηγορία, καθώς επικράτησε των Μαχητών / Δόξας Πεύκων με 74-66 και είναι ισόβαθμος στην πέμπτη θέση με την ΑΕΛ, έχοντας ρεκόρ 9-6.

Η ομάδα έκανε τα εύκολα, δύσκολα, αλλά ποτέ δεν κινδύνεψε, διατηρώντας πάντα μέσα στο παιχνίδι διαφορά ασφαλείας. Τα προβλήματα ήταν πολλά, καθώς ο τραυματίας, Βασίλης Κιτσούλης δεν μπορούσε να παίξει, ο Νίκος Λυμπάρης είχε μια σύγκρουση με αντίπαλό του και χτύπησε το γόνατό του με συνέπεια να προφυλαχθεί στο δεύτερο ημίχρονο και ο Νίκος Κατσαρές γύρισε τον αστράγαλό του λίγο πριν το φινάλε.

Ο Αίολος πήρε από νωρίς… κεφάλι στο σκορ με 17-1. Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε 22-14 και το ημίχρονο 39-25. Όσο περνούσε η ώρα, ο δείκτης της διαφοράς ανέβαινε και έφτασε σε πολύ μεγάλα επίπεδα. Ωστόσο, στο τελευταίο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έκαναν την τελική τους αντεπίθεση και πλησίασαν, αλλά οι παίκτες του Μιχάλη Κουταλιανού δεν επέτρεψαν να γίνει η ολική επαναφορά και κατέκτησαν το ροζ φύλλο.

Πρώτοι σκόρερ ήταν οι Νίκος Κακλαμάνος και Φάνης Κουμπούρας, ενώ δόθηκαν ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες, κάτι που ήταν απαραίτητο εν όψει της συνέχειας. Ο πρώτος γύρος έκλεισε με θετικό πρόσημο και άπαντες στην ομάδα έχουν την πίστη για ανάλογη ή και ακόμα καλύτερη συνέχεια.

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ 74-66

Δεκάλεπτα: 22-14, 39-25, 59-37, 74-66

Διαιτητές: Θεονάς, Σκούτας, Γιακείμη

Αίολος Αστακού (Κουταλιανός): Μπρόζος 4, Θεοδωράκος, Κουμπούρας 17 (1), Παπαδιονυσίου 8, Κατσαρές, Κακλαμάνος 19 (5), Γκιζόγιαννης 8, Χαρισμίδης 6, Λυμπάρης 2

Μαχητές Δόξας Πεύκων (Χατζηκυριακίδης): Χατζηκυριακίδης 7 (1), Βελισσαρίου 6 (2), Γερομιχαλός 8, Καλαμπάκας 6, Ναούμης 1, Στόλης 3, Δίπλαρος 18 (3), Τάταρης 2, Τζαουάρα 15

 

Διαβάστηκε 1395 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.