Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:37 πμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 00:44

Προτάσεις για Σούπερ Λίγκα με κίνητρο!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μπορεί η Σούπερ Λίγκα να γίνει στο μέλλον πιο ελκυστική, πιο ανταγωνιστική και πιο συμφέρουσα οικονομικά για τις ομάδες; Μέσω μια μακροσκελέστατης έκθεσης που είναι πλέον στα χέρια όλων των μελών, έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής η ενημέρωση που μπορεί να πετύχει κάτι κάτι.

Ένα προσχέδιο με ορίζοντα την αγωνιστική σεζόν 2018-19 και που φυσικά για προχωρήσει θα πρέπει να εγκριθεί από τις ομάδες. Να τονιστεί πως τον Παναιτωλικό εκπροσώπησε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο Μάκης Μπελεβώνης, για πρώτη φορά με την ιδιότητα του προέδρου!

Τα σημαντικότερα σημεία της εισήγησης την οποία ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ είναι τα εξής:
-Ανάδειξη πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ όπου θα συμμετάσχουν οι 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας και που θα μεταφέρουν τα αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια.

-Αγώνες μπαράζ των ομάδων που βρίσκονται στο γκρουπ 5-8 με φόντο ένα εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

-Πρωτάθλημα με 14 ομάδες από την σεζόν 2018-19.

-Υποβιβασμός μόνο μιας ομάδας (της 14ης) και μέσω μπαράζ η 13η θα αγωνίζεται με την 2η της Football League σε διπλούς αγώνες. Ο νικητής εξασφαλίζει παρουσία στην Λίγκα.

-Στα τηλεοπτικά θα αποφασιστεί ένα ελάχιστο ποσό που θα παίρνει στάνταρ κάθε ομάδα κι από κει και πέρα θα παίζει ρόλο η εμπορικότητα, η αγωνιστική επίδοση, ενώ θα υπάρχουν κι άλλα κριτήρια όπως:
• Η Π.Α.Ε. που θα καταλάβει την υψηλότερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα εκτός από Α.Ε.Κ., Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, και Π.Α.Ο.Κ.
• Η Π.Α.Ε. που θα έχει την καλύτερη επίθεση στο τέλος του Πρωταθλήματος εκτός από Α.Ε.Κ., Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, και Π.Α.Ο.Κ.
• Οι Π.Α.Ε. που έχουν σταθερή παρουσία στη Super League με διαφορετική αναλογία για την τελευταία δεκαετία, πενταετία και τριετία
• Η Π.Α.Ε. που στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα έχει τους περισσότερους Έλληνες με περισσότερες από 15 συμμετοχές
• Η Π.Α.Ε. που στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που έχουν εκπαιδευτεί στη ίδια ΠΑΕ (γηγενής) με περισσότερες από 7 συμμετοχές


http://www.agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1742 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.