Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:46 πμ
 
wm small
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017 00:06

Oι Guerreros κόβουν πίτα με τον «χρυσό σκόρερ» της Νέας Σμύρνης!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τιμώντας ανθρώπους που σε διαφορετικές στιγμές της 90χρονης ιστορίας δόξασαν την φανέλα του Παναιτωλικού, οι Guerreros κόβουν την προσεχή Κυριακή (29/1) την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και καλούν φίλους και μέλη να δώσουν το παρών!

Με συνεπή παρουσία για περισσότερα από 10 χρόνια στην καρδιά της Αθήνας, οι Guerreros για άλλη μια χρονιά γιορτάζουν, αλλά παράλληλα δεν ξεχνούν κι αυτούς που πρόσφεραν στον σύλλογο σε διάφορες στιγμές όλα τα προηγούμενα χρόνια! Την προσεχή Κυριακή, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας, παρόντες στο club θα είναι τρία πρόσωπα που άφησαν το στίγμα τους στον σύλλογο.

Οι νεότεροι σίγουρα θα γνωρίζουν περισσότερο τον Θανάση Παλαιολόγο. Τον άνθρωπο που με δική του κεφαλιά στο 97′ του αγώνα με την Ρόδο έδωσε την άνοδο στον Παναιτωλικό από την Γ΄εθνική στην Football League κι έβαλε… φωτιά στο κατάμεστο από Αγρινιώτες γήπεδο της Νέας Σμύρνης! Παράλληλα θα τιμηθεί ο παλαίμαχος κίπερ της ομάδας Νίκος Μιμηγιάννης, ενώ ξεχωριστή είναι η παρουσία του Νίκου Κουτσογιάννη!

Ένα όνομα-μύθος για την Παναιτωλική ιστορία, αλλά και ολόκληρο το Αγρίνιο. Με 10ετή παρουσία ως ποδοσφαιριστής, έχοντας γράψει 210 συμμετοχές με την «κυανοκίτρινη» φανέλα και με το όνομα του να φιγουράρει στην κορυφή της λίστας των σκόρερ με 118 γκολ.

Παράλληλα κι από το πόστο του προπονητή (είτε πρώτος, είτε υπηρεσιακός) υπηρέτησε πολλές φορές τον Παναιτωλικό, ενώ ουκ ολίγοι παίκτες της ομάδας… βγήκαν από τα χέρια του!

Αν μη τι άλλο με όλα τα παραπάνω υπάρχουν αρκετοί λόγοι έτσι ώστε οι Παναιτωλικοί της Αθήνας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα των Guerreros και να είναι στο club, την Κυριακή στις 7.30μ.μ. Βέβαια όσοι το επιθυμούν μπορούν να παραβρεθούν και νωρίτερα αφού ο σύνδεσμος θα ανοίξει από τις 5 για τον αγώνα των «καναρινιών» με τον ΠΑΟΚ!

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1214 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.