Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:53 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 15:42

Τιμήθηκε με το βραβείο Μπότση ο Ξηρομερίτης Χρυσόστομος Πατούλας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου,υπουργών και βουλευτών-ΑΝΩΤΑΤΗ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ ΠΑΤΟΥΛΑ
 
Ο Ξηρομερίτης Χρυσόστομος Πατούλας, με καταγωγή απο την Κατούνα, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» τιμήθηκε και παρέλαβε σε μία φανταχτερή εκδήλωσηπου συμμετείχε και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τοΒραβείο «Βλάσης Σωκρατίδης» απο το ίδρυμα Μπότση.
Παρουσία πλήθους κόσμου, εκπροσώπων της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, καλλιτεχνών και δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε η 33η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Βασ. Μπότση», σήμερα το απόγευμα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου.
 
Τα βραβεία αυτά, που αποτελούν τη μεγαλύτερη τιμητική διάκριση για τους δημοσιογράφους, απονέμονται σε αυτούς που διακρίνονται για το έργο και το ήθος τους. Φέτος μεταξύ των τιμηθέντων ήταν και ο Χρυσόστομος Πατούλας, δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική».
 
Στον Χρυσόστομο Πατούλα απονεμήθηκε, το βραβείο «Βλάσης Σωκρατίδης» για την πολύχρονη δημοσιογραφική του διαδρομή, την πλουραλιστική αρθρογραφία του ως και την μεγάλη συγγραφική, κοινωνική και πολιτιστική του δραστηριότητα.
Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Σία Κοσιώνη (Σκάι), ο πολιτικός συντάκτης των «ΝΕΩΝ» Διονύσης Νασόπουλος, η ρεπόρτερ Ευαγγελία Τσικρίκα, ο Αντώνης Ρεπανάς, οι παλαίμαχοι αθλητικογράφοι Ανδρέας Μπόμης και Γιάννη Μαμουζέλος και πολλοί άλλοι.
 
ΦΩΤΟ: Χρήστος Μπόνης
 
 
Διαβάστηκε 1551 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.