Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  10:05 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 18:41

Προκηρύχθηκαν 404 μόνιμοι διορισμοί σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες – 15 στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Εκδόθηκε η 1Κ/2017 προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 404 διορισμούς, με σειρά προτεραιότητας, πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες της χώρας). Μάλιστα η προκήρυξη προβλέπει θέσεις και στη Δυτική Ελλάδα. Το ΦΕΚ της προκήρυξης (1/23-01-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ  και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα).

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του , ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄). Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου και λήγει την Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ

Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2017

ΤΘ 14308

Αθήνα ΤΚ 11510

και η προθεσμία αποστολής τους λήγει την Τετάρτη, 1 Μαρτίου.

Εφετείο Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Αιτωλ/νίας   1

ΠΕ Γραμματέων Πρωτοδικείο Αγρινίου Αιτωλ/νίας  3

ΠΕ Γραμματέων Ειρηνοδικείο Αγρινίου Αιτωλ/νίας   2

ΠΕ Γραμματέων Πρωτοδικείο Μεσολογγίου Αιτωλ/νίας   4

ΠΕ Γραμματέων Εισαγγελία Πρωτοδικών Μεσολογγίου Αιτωλ/νίας   2

ΠΕ Γραμματέων Ειρηνοδικείο Μεσολογγίου Αιτωλ/νίας  2

ΠΕ Γραμματέων Διοικητικό Πρωτοδικείο Μεσολογγίου 1

Διαβάστηκε 1652 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία