Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 18:18

Επιτυχίες Αγρινιωτών στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μια ακόμη φορά μετάλλια στην πόλη του Αγρινίου από τον «Ηρακλή». Αυτή τη φορά οι αθλητές του Γιώργου Καψιμαλη αγωνίσθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου της ΕΦΕΟΖΖ που έγινε την 19 και 20 Ιανουαρίου στο ολυμπιακό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια.  Ο Ηρακλής Αγρινίου συμμετείχε με πέντε αθλητές και κατάφερε να πάρει μια δεύτερη μια τρίτη και μια τέταρτη θέση.  Ο αθλητής Βασίλης Μάρης πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 95+ κάνοντας πέντε αγώνες ( τρεις νίκες και δύο ήττες) σε κατηγορία με δέκα αθλητές. 

spo-kapsimalis-ziou-zitsou2

Ο Νίκος Μπανιάς συμμετέχοντας στην ειδική κατηγορία των ενόπλων δυνάμεων  πήρε την τρίτη θέση. Ο Χρήστος Λιόκαυτος την τέταρτη θέση εγκαταλείποντας στον ημιτελικό από μια άτυχη στιγμή ( τραυματισμό στον αγκώνα μετά από ρίψη) και κάνοντας μέχρι την στιγμή εκείνη μόνο νίκες. Καλές εμφανίσεις από τους Βασίλη Καραγκούνη και  Σωτήρη Ντέκα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο αθλητής Βασίλης Μάρης με την θέση που πήρε στο πρωτάθλημα πήρε και πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που φέτος θα γίνει στην Ελλάδα ενώ ο αθλητής Νίκος Μπανιάς  με την εμφάνιση του στο πρωτάθλημα κατάφερε να  είναι πλέον μέλος της εθνικής ομάδας Ενόπλων στο άθλημα του Ζίου Ζίτσου όπου ο Ηρακλής Αγρινίου είναι αναγνωρισμένος σύλλογος (ΓΓΑ)   και συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΦΕΟΖΖ.

spo-kapsimalis-ziou-zitsou3

spo-kapsimalis-ziou-zitsou4

spo-kapsimalis-ziou-zitsou5

AGRINIOPRESS.GR

Διαβάστηκε 2194 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.