Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:33 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 17:42

Μεγάλη συμμετοχή και αμείωτο κέφι στο χορό του Λαογραφικού της ΓΕΑ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μεγάλη συμμετοχή, ο ενθουσιασμός και το αμείωτο κέφι, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του ετήσιου μεγάλου χορού που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017 σε αίθουσα της πόλης .

Η εκδήλωση άρχισε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών της πατρίδας μας από τα παιδικά τμήματα του Ομίλου, τα οποία επιδεικνύοντας μια θαυμαστή τεχνική αλλά και μια σοβαρότητα στις κινήσεις, απέσπασαν το πιο ζεστό και διαρκές χειροκρότημα της βραδιάς.

Ακολούθησαν αντιπροσωπευτικά τμήματα ενηλίκων τα οποία μέσα από την ιδιαίτερη χορευτική παιδεία που διαθέτουν πιστοποίησαν για μια φορά ακόμη τη σημαντική δουλειά που συντελείται σε καθημερινή βάση στις εκπαιδευτικές δομές του Λαογραφικού Ομίλου της (ΓΕΑ).

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Έφορος του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ κος Δημοσθένης Καπώνης, ο όποιος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε και ευχαρίστησε παράλληλα, όλους τους συντελεστές του έργου που παράγεται στον Όμιλο, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η κοπή της πίτας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της χώρας μας με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκόμενων και κάτω από τους ήχους της παραδοσιακής ορχήστρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Να σημειωθεί ότι μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Δήμαρχος Αγρινίου κος Γ. Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Β. Φωτάκης και η Αντιδήμαρχος κα Μ. Παπαγεωργίου.

Η εφορία του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ, για τη μεγάλη επιτυχία της εκδήλωσης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους παρευρέθησαν η βοήθησαν για την επιτυχία της και ιδιαίτερα τις χορεύτριες – χορευτές του με τις οικογένειες τους, καθώς επίσης τον χοροδιδάσκαλο του Ομίλου κο Γιώργο Τσελίκα και τη συνεργάτιδα του κα Ασπασία Κρικώνη.

Επίσης, ιδιαίτερα ευχαριστεί, τους επιχειρηματίες του Αγρινίου (όπως αυτοί καταγράφηκαν στο επίσημο έντυπο της εκδήλωσης) οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου προκειμένου να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος αριθμός δώρων που στη συνέχεια υποστήριξε τη λαχειοφόρο αγορά.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1112 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.