Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:38 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 17:40

9ος συλλογος στο ανοιχτο παγκοσμιο πρωταθλημα GERMAN G1 ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ αναμεσα σε 140 συλλογους απο ολο τον κοσμο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένα από τα κορυφαία βαθμολογουμενα πρωταθλήματα στην Ευρώπη τελείωσε. 7 αθλητές από τον ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας συμμετείχαν και κατάφεραν να να κερδίσουν 3 μετάλλια παίζοντας εξαιρετικά. Το πρωτάθλημα ήταν αναγνωρισμενο από την παγκόσμια ομοσπονδία taekwon do WTF και οι αθλητές παίρνουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη και τους ολυμπιακούς αγώνες.

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρελη Νίκο - Αλέξιο και τον παγκόσμιο πρωταθλητή Balaz Toth κατάφερε εξαιρετικές επιδόσεις κερδίζοντας 3 μετάλλια ,1 χρυσό ,1 ασημένιο κι 1 χάλκινο, όπως και 2 πέμπτες θέσεις και 3 9ες θέσεις αποδεικνιοντας ότι σε αυτό το πρωτάθλημα ήταν ανάμεσα από 140 συλλόγους κι εθνικές ομάδες από όλο τον κόσμο στους 9 πρώτους συλλόγους αφήνοντας πίσω όλους τους ελληνικούς συλλόγους αλλά και πολλές εθνικές ομάδες.

Το πρωτάθλημα ήταν από τα πιο δύσκολα που γίνονται από την παγκόσμια ομοσπονδία και ο Αγρινιωτικος σύλλογος απέδειξε ότι είναι από τους καλύτερους στον κόσμο. Η δουλειά που γίνεται από τους κορυφαίους προπονητές του νομού μας έχουν φέρει τον σύλλογο στου κορυφαίου συλλόγους της Ευρώπης.Το προπονητικό team του συλλογου Κακαρελης Νικος-Αλεξιος-Ζωη -Balaz Toth είναι πλέον ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης . 

τα μετάλλια κατέκτησαν.

Χρυσό μετάλλιο Τσιγκα Μαριτινα 4 αγωνες
Ασημένιο μετάλλιο Μπιτσικωκου Δήμητρα 3 αγωνες
Χάλκινο μετάλλιο Αλεξανδοπουλος Θεόδωρος 3 αγωνες
5η θέση κατέκτησε η Καλτση Φαιη  και Δημητροπούλου Μαρίνα.
9η θέση οι Σιάσου Αγγελική, Μεσυνδιανου Ρέα και Φλωροσκουφης Παναγιώτης όπου έχασε για 1 πόντο από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Το  Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους κι ευχόμαστε το 2017 να φέρει υγεία και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Διαβάστηκε 1599 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 18:00
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.