Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  6:29 πμ
 
wm small
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 00:47

Ο Γιώργος Μανίκας και ο Στρατής Βογιατζής μιλούν στο AgrinioTimes.gr με αφορμή την παρουσία τους στη πόλη μας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ήταν βράδυ Σαββάτου όταν το Αγρίνιο υποδεχόταν δυο ταλαντούχους νεαρούς, τον Γιώργο Μανίκα και τον Στρατή Βογιατζή. Ο πρώτος γνωστός από το χώρο του modeling αλλά και μέσα από την πορεία του στο ραδιόφωνο και τη τηλεόραση. Ο δεύτερος καταξιωμένος στον χώρο των κοσμημάτων έχοντας όλη τη showbiz στα πόδια του.

Το AgrinioTimes.gr ήταν εκεί με τον Παρασκευά Μάζη και τη Χρύσα Σπαή να συναντούν τους εκλεκτούς καλεσμένους λίγο πριν κάνουν την εμφάνισή τους σε γνωστό καφέ-μπαρ της πόλης.

Σε αυτή τη σύντομη αλλά ιδιαίτερα ζεστή κουβέντα ειπώθηκαν πράγματα τόσο για την παρουσία τους στη πόλη μας, όσο και για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

16215680_1428745420483257_203197702_n

Γιώργος Μανίκας: «Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε στη πόλη του Αγρινίου, με τα παιδιά από το CoboCafe είμαστε φίλοι. Αν και το ταξίδι είναι μακρύ καθώς ερχόμαστε με αμάξι είπαμε να ανανεώσουμε ξανά το ραντεβού μας, θέλοντας να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ παρέα με τον κόσμο που είναι εδώ για να μας δει και φυσικά να τους δούμε. Η ενασχόλησή μου με το modeling, το ράδιο και τη τηλεόραση ξεκίνησαν ως ένα χόμπι και ακόμη έτσι το βλέπω. Όσο περνάμε και να περνάει και ο κόσμος ωραία δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο».

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, για το γεγονός ότι θα σκεφτεί πολύ καλά αν του χρόνου θα κάνει τηλεόραση καθώς μπαίνει σε μία διαδικασία να σχολιάσει πράγματα που πολλές φορές δεν θέλει, ο ίδιος είπε: «Εγώ δεν θα σου πω τι συγκεκριμένα αρέσει ή δεν αρέσει. Σίγουρα, σε κάθε δουλειά που κάνω ή που κάνεις εσύ ή ο καθένας μας, υπάρχουν φορές που μπορεί κάτι να μην σου αρέσει ή μπορεί αυτή η δουλειά πολλές φορές να είναι κουραστική να σου προσφέρει πράγματα που άλλοτε τα θέλεις κι άλλοτε όχι. Έτσι είναι οι δουλειές, οπότε δεν θα έπρεπε να παραπονιόμαστε. Κάνουμε τηλεόραση. Ξέρουμε πως δεν μπορούν όλα τα πράγματα να πουλήσουν το ίδιο. Τώρα ο Παναγιώτης που με ρωτήσατε δεν ξέρω αν παρεξηγήθηκε προς τα έξω -όπως το είπε- αλλά πολλές φορές δεν του αρέσει να σχολιάζει άλλους συναδέλφους, αυτό κι εμένα με ενοχλεί λίγο, να παίρνω θέση. Δεν μου αρέσει να έχω άποψη. Θέλω να κάνουμε πράγματα με τα οποία να περνάμε ωραία. Να γίνεται χαβαλές κι όχι να σχολιάζω κάποιο λάθος».

Για τους ανθρώπους της showbiz και τις σχέσεις που υπάρχουν με εκείνους μπροστά και πίσω από τις κάμερες: «Όλα είναι σχετικά. Αλλιώς θα συμπεριφερθεί ο καθένας μας στο χώρο εργασίας κι αλλιώς στην προσωπική του ζωή. Αν βέβαια μπορείς να κάνεις το χόμπι σου δουλειά συνδυάζοντας τα όπως κάνω κι εγώ τότε δεν έχεις παρά να χαρείς μέσα από αυτό που βγάζεις προς τα έξω. Έχω μάθει όταν κάτι δεν το κάνω καλά να σταματάω εκεί. Εξάλλου, η δουλειά μου δεν είναι η τηλεόραση. Γενικά, όταν είσαι μες τα φώτα πολλοί κοιτάζουν να σε εκμεταλλευτούν με τον τρόπο τους, οπότε όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι πιο επιφυλακτικοί και ο κάθε ένας που δεν τους γνωρίζει καλά τους θεωρεί απόμακρους, χωρίς όμως αυτό να είναι απόλυτο. Κάθε δουλειά που αναλαμβάνω κοιτώ να την κάνω σωστά και να είμαι σωστός τόσο απέναντι σε εμένα, όσο και απέναντι στους άλλους. Φυσικά, είναι τα όρια αλλά χρειάζεται που και που να τα ξεπερνάμε με την καλή έννοια πάντα».

16237600_1428751127149353_721570834_n

Στρατής Βογιατζής: «Για την παρουσία μου στο Αγρίνιο έχω να πω ότι δέχθηκα με χαρά τη πρόσκληση του φίλου μου, Γιώργου Μανίκα και νιώθω πολύ καλά που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Χαίρομαι, που με ρωτάτε για τη δουλειά μου και μου δίνετε την ευκαιρία να πω δυο πράγματα. Τα κοσμήματα που φτιάχνω κρύβουν ιστορίες από προσωπικά βιώματα και ιστορίες ανθρώπων μου και καθημερινά βιώματα που βλέπω γύρω μου και γενικότερα καταστάσεις που βιώνω. Ήταν απόλυτα λογικό να μου δώσει το ερέθισμα η ίδια μου η οικογένεια η οποία ξεκίνησε πριν από 40 περίπου χρόνια και εγώ αποφάσισα το 2011 να προχωρήσω στο άνοιγμα μιας δικής μου εταιρείας εξελίσσοντας την. Για την συνεργασία μου με τους ανθρώπους της showbiz έχω να πω ότι ήταν κάτι που ήρθε εντελώς αβίαστα και σίγουρα μόνο τυχερός μπορώ να νιώθω. Όσο για τα επόμενα βήματα, είναι πολύ μεγάλα το μόνο που είμαι σε θέση να πω την συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι πως έχω κλείσει ένα συμβόλαιο με ένα τεράστιο όνομα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας και μία συλλογή που ετοιμάζω με τον NIVO και άλλη μία με τον Γιάννη Μαρκετάκη».

Φωτογραφία του Νικος Κομποτος.

Φωτογραφία της Χρύσα Σπαή.

Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης – Χρύσα Σπαή

Ευχαριστούμε το ξενοδοχείο Galaxias για την παραχώρηση του χώρου.

agriniotimes.gr

 

Διαβάστηκε 1836 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017 00:51
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.