Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  8:07 πμ
 
wm small
Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 20:13

Πανιώνιος - Παναιτωλικός 2-0. Τι δήλωσαν οι προπονητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Βλάνταν Μιλόγεβιτς: «Περήφανος που είμαι προπονητής τους»

Ο Σέρβος προπονητής των… κυανέρυθρων μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού ανέφερε τα εξής:

Για το παιχνίδι: «Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα γιατί σε σύντομο χρονικό διάστημα, από την Κυριακή που παίξαμε με Ατρόμητο, δεν είχαμε πολλές ώρες να μπορούμε να ξεκουραστούμε. Αλλάξαμε λίγο τα πλάνα μας, είναι ευχάριστος ο πονοκέφαλος για να βάλουμε την καλύτερη 11άδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής τους, βγάζουν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και διαφορετικό. Κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για τις απουσίες παικτών: «Είχαμε προβλήματα, μας έλειπαν κάποιοι παίκτες. Και ο Μασούντ που έπαιξε ήταν άρρωστος. Οι παίκτες μας είναι καλοί χαρακτήρες, κάτι που για μένα μετράει πολύ. Έχω σε όλους εμπιστοσύνη. Θα πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής, περιμένω να μπουν στο κλίμα της ομάδας οι νέοι».

Για την αποθέωση του κόσμου: «Πριν τρία χρόνια ο Πανιώνιος ήταν στον γκρεμό, οι φίλαθλοι αγαπάνε την ομάδα και στις δύσκολες στιγμές στάθηκαν στην ομάδα. Καλό είναι να γιορτάζουμε, αλλά εμείς δεν έχουμε καταφέρει ακόμη τίποτα. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη οι φίλαθλοι μας για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Για το αν γίνουν άλλες μεταγραφές: «Δύσκολη η μεταγραφική περίοδος του Δεκεμβρίου. Δεν μπορώ να πω ούτε ονόματα, ούτε θέσεις, το μελετάμε. Αν θα βρούμε κάτι καλό θα το κάνουμε. Θέλω να παίρνω παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά που έχουμε για να πάμε μπροστά, όχι απλά να γίνουν μεταγραφές χωρίς ουσία».

Για Σκίμπε που ήταν παρών: «Εγώ αγαπάω όλους τους παίκτες μου, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν γιατί πολλοί μπορούν να παίξουν στην εθνική ομάδα».

http://www.gazzetta.gr/

Γιάννης Νταλακούρας: «Υπήρχε μεγάλη κούραση»

Μετά τη σπουδαία νίκη επι της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική ο Γιάννης Νταλακούρας πριν αποχωρήσει από τον πάγκο του Παναιτωλικόυ για να αναλάβει ο Μάκης Χάβος δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις επιτυχίες του γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας του Αγρίνιου μετά το τέλος του αγώνα δικαιολόγησε τους παίκτες του ενώ μίλησε στην κάμερα της NOVA για ειδικές συνθήκες που δεν επέτρεψαν στην ομάδα του να κάνει κάτι καλύτερο, χωρίς να ξεκαθαρίζει ποιες ήταν αυτές.

«Δεν μπορεί να γίνει το ίδιο μέσα σε δυο ημέρες (αναφέρεται στη νίκη επι της ΑΕΚ). Υπάρχει πολύ μεγάλη κούραση. Νομίζω όμως ότι και σήμερα ο Παναιτωλικός είχε αρκετά διαστήματα που ήταν καλός. Πριν δεχθούμε το γκολ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά από μια στημένη φάση δεχθήκαμε γκολ απέναντι σε μια τόσο καλή ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος και κάτω από κάποιες ειδικές συνθήκες που υπάρχουν είναι δύσκολο να κάνεις κάτι καλύτερο»

http://www.instasport.gr

 

Διαβάστηκε 1918 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.