Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  7:08 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 19:47

Ανοιχτή θέση εργασίας σε εταιρεία στο Αγγελόκαστρο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ:Παραγωγική και εμπορική εταιρεία με έδρα το Αγγελόκαστρο του Δήμου Αγρινίου η οποία ασχολείται με την παραγωγή και τυποποίηση ελαιόλαδου αναζητεί κοπέλα η οποία θα απασχοληθεί ως Υπάλληλος Γραφείου.

Περιγραφή Θέσης :Γραμματειακή Διοικητική Υποστήριξη, διεκπεραίωση θεμάτων και υποχρεώσεων γραφείου (εσωτερικών και εξωτερικών εργασιών).
Προσόντα Ικανότητες :Πολύ καλή γνώση και άνετη χρήση Η/Υ και εφαρμογών MS office (word/excel).
Άριστη γνώση Αγγλικών, ευχέρεια στην προφορική και γραπτή επικοινωνία με τους συνεργάτες της εταιρείας. Δίπλωμα οδήγησης.
Όρεξη για δουλειά και επαγγελματική εξέλιξη, ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα με ευγένεια , υπευθυνότητα και αυξημένη ικανότητα αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου, ώστε να ανταποκρίνεται επιτυχώς στα deadlines στο πλαίσιο των εργασιών της.
Γνώση Εμπορικής Διαχείρισης – έκδοσης παραστατικών πωλήσεων για την υποστήριξη των εργασιών Λογιστηρίου είναι επιθυμητή. Γνώση Χρήσης των Social media είναι επιθυμητή .

Θα συνεκτιμηθεί ανάλογη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.
Πτυχίο Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Ι.Ε.Κ. (επιθυμητό).

Προσφέρονται:
Άμεση πρόσληψη. Σχέση εξαρτημένης εργασίας . Ασφάλιση.
Συνέπεια στις πληρωμές. Σταθερό περιβάλλον εργασίας.
Προοπτικές ανάπτυξης και εξέλιξης σε πιο σύνθετους και εξειδικευμένους ρόλους. Εργασία σε έναν τομέα με προοπτικές ανάπτυξης, δυναμικό σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Παρακαλώ αποστείλτε τo βιογραφικό σας και το τηλ επικοινωνίας σας στο κάτωθι email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 1944 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία