Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:07 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 19:32

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Αντιρρίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

στο σημείο «ένωσης» της Ιόνιας Οδού, της υφιστάμενης Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων και της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας θα ισχύσουν από τις 20 Ιανουαρίου 2017, στην περιοχή του Αντιρρίου και συγκεκριμένα στο σημείο «ένωσης» του νέου αυτοκινητοδρόμου της Ιόνιας Οδού, της υφιστάμενης Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων και της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».

Ειδικότερα, αμέσως μετά τη χοάνη του σταθμού διοδίων της Γέφυρας και από το 0,158ο έως το 2ο χλμ. της υφιστάμενης Ε.Ο Αντιρρίου – Ιωαννίνων, θα ισχύει στένωση του διαθέσιμου προς κυκλοφορία οδοστρώματος και το συνολικό πλάτος θα περιοριστεί σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση.

Όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών έχουν ληφθεί, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις έχουν τοποθετηθεί µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Διαβάστηκε 992 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.