Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:54 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 21:49

Μαρκόφσκι: «Η ΑΕΚ έχει μεγάλους παίκτες, εμείς είχαμε πάθος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το πάθος του Παναιτωλικού υπερίσχυσε της ποιότητας της ΑΕΚ στο λασπωμένο τερέν του Αγρινίου, σύμφωνα με τον Μάρκο Μαρκόφσκι

Θέμα πάθους ήταν η νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Μάρκο Μαρκόφσκι.

«Ο κ. Νταλακούρας μας βοήθησε πάρα πολύ επειδή είχαμε απ’ το τελευταίο ματς μία βαριά ήττα στην Τρίπολη, είχαμε μόλις τρεις μέρες, έγιναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα, προσπάθησε από την πρώτη μέρα, είχε μόλις μία, να μας βοηθήσει να έχουμε ψυχολογία και από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι και το καταφέραμε να αλλάξουμε το κλίμα που ήταν βαρύ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε μία υπερπροσπάθεια, είχαμε ζωντάνια, ήμασταν ένα και αυτό μας έφερε μία τεράστια νίκη που θα μας δώσει μεγάλη δύναμη γα τη συνέχεια», δήλωσε ο Σέρβος φορ που άνοιξε με πέναλτι το σκορ και πρόσθεσε:

«Στο ημίχρονο που πήγαμε στα αποδυτήρια, είπαμε ό,τι και να γίνει να δώσουμε τα πάντα και δεν θα φύγουμε απ’ το γήπεδο με άδεια χέρια. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και μετά είχαμε και τη δυνατότητα και το πάθος για να το γυρίσουμε. Είναι μεγάλη επιτυχία ειδικά με όλα όσα έχουν γίνει το 2017 και αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια και σήμερα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας ήταν ο κόσμος. Μας βοήθησε πολύ, έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη. Το παιχνίδι σήμερα ήταν για μαχητές και μετά για ποδοσφαιριστές. Δεν παιζόταν τόσο εύκολα μπάλα, όταν κάτι το θες πάρα πολύ τότε παίρνεις νίκες και με μεγαλύτερους αντιπάλους. Η ΑΕΚ έχει τεράστιους παίκτες, με ποιότητα αλλά εμείς είχαμε πάθος και θέληση και αυτά μας οδήγησαν στη νίκη».

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1771 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.