Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  4:03 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 21:36

Γρηγόρης Μάκος: «Μακάρι να την πάρει κάποιος με πραγματική ανάγκη»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Γρηγόρης Μάκος απάντησε στα δημοσιεύματα για την πρόσληψή του στο δημόσιο τονίζοντας πως αποδέχτηκε αυτή τη θέση μόνο και μόνο για να μπορέσει να τη δώσει σε κάποιον που την έχει πραγματικά ανάγκη. 

Αναλυτικά:

«Σαν άνθρωπος έχω μεγαλώσει όχι από πλούσια οικογένεια και όλα τα έχω κάνει μόνος μου και χωρίς να με βοηθήσει κάποιος οικονομικά. Αυτό έχει γίνει από πολύ παλιά μέσω των Εθνικών ομάδων και δεν  ήταν στόχος μου να γίνει αυτός, αυτό ήρθα σε πολύ νεαρή ηλικία, εγώ ήθελα να δηλώσω πως είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό και επειδή δεν ζω σε άλλο κόσμο, και επειδή οι οικογένειες περνούν δύσκολα, και εμείς περνάμε δύσκολα ασχέτως με το τι νομίζει ο κόσμος και αν νομίζει ότι παίρνουμε τα τρελά λεφτά θα ήθελα να πω πως δεν θα χρησιμοποιήσω αυτή τη θέση, εγώ το έκανα για να μπορέσω να τη δώσω σε κάποιον που την έχει ανάγκη μεγαλύτερη, δεν θέλω να γίνω ήρωας τώρα, απλά δεν γνώριζα τι γίνεται με αυτό το πράγμα, εγώ ποδοσφαιριστής ήθελα να γίνω και έγινα, είμαι περήφανος γι’ αυτά που έχω καταφέρει. Εγώ το έκανα μόνο και μόνο για να τη δώσω σε κάποιον που ίσως την έχει περισσότερη ανάγκη, λυπάμαι γι’ αυτούς που λένε διάφορα, οι αθλητές δεν περνάνε εύκολα, μακάρι αυτή η θέση να πάει σε κάποιον άλλο που την έχει πραγματικά ανάγκη». 

http://www.novasports.gr

Διαβάστηκε 1510 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 02:02
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.