Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:01 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 10:46

Την Πέμπτη στο Αγρίνιο ο Μάκης Χάβος!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

18/5/2015 το... διαζύγιο. 18/1/2017 η... επανένωση! Το ραντεβού είχε θετική τροπή και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Μάκης Χάβος την Πέμπτη θα βρεθεί στο Αγρίνιο! 

Η θέση που άδειασε από το πρωί της Τρίτης μετά την ανακοίνωση του... βελούδινου διαζυγίου με τον Γιάννη Ματζουράκη δεν θα μείνει και πολλές ώρες κενή. Άλλωστε σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος οι άνθρωποι του Παναιτωλικού δεν είχαν χρόνο για χάσιμο.

Κινήθηκαν άμεσα κι ήρθαν σε επαφή και (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) συμφωνία με τον Μάκη Χάβο ώστε να επιστρέψει για 2η φορά στο Αγρίνιο για λογαριασμό των «κυανοκίτρινων», 20 μήνες μετά από την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τρίτης, όπως σας ενημέρωσε το gazzetta, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Μάκης Μπελεβώνης, που πήρε πάνω του την «υπόθεση προπονητής», αφού πρώτα πήγε στην Θεσσαλονίκη για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, στην συνέχεια «κατέβηκε» στην Αθήνα και συναντήθηκε με τον έμπειρο τεχνικό.

Οι δύο άντρες τα είπαν αρκετές ώρες σε πολύ καλό κλίμα. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε περίπου μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το μεσημέρι της Πέμπτης. Τότε ο Χάβος θα βρεθεί στο γνώριμο του Emileon, θα συναντηθεί και με τον Φώτη Κωστούλα οπότε κι αναμένεται και τυπικά να ανακοινωθεί η έναρξη της συνεργασίας!

Όπως και την πρώτη φορά το 2013, Ιανουάριος ήταν και τότε, έτσι και τώρα η ομάδα του Αγρινίου έχει άμεσα ανάγκη βαθμών.

Τότε την είχε πάρει στα μισά της βαθμολογίας της Β΄εθνικής κι από την διαδικασία των μπαράζ την ανέβασε στην Σούπερ Λίγκα. Τώρα το ζητούμενο είναι οι βαθμοί που θα διώξουν οριστικά τα όποια... γκρίζα σύννεφα έχουν μαζευτεί πάνω από τον Αγρινιώτικο ουρανό.

Με τον Μακεδόνα τεχνικό, ο Παναιτωλικός έχει κάνει την καλύτερη σεζόν της ιστορίας του τερματίζοντας το 2015 στην 7η θέση, ενώ για μεγάλο χρονικό διάστημα άγγιξε και το όνειρο της ευρωπαϊκής συμμετοχής!

Την δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι που καθιστούν ως ιδανική την πρόσληψη-επιστροφή του Χάβου στο Αγρίνιο και γι' αυτό η διοίκηση έβαλε εξ αρχής ως στόχο την συμφωνία μαζί του, αφού ουδέποτε τέθηκε θέμα Παπαδόπουλου.

Ο ένας είναι ο καθαρά αγωνιστικός. Χρειάζεται κάποιος που άμεσα θα σηκώσει μανίκια καθώς με τα σερί ματς δεν υπάρχει χρόνος διαθέσιμος για... γνωριμίες. Ο Χάβος είναι αυτός που ξέρει κάθε... γωνιά του γηπέδου, των αποδυτηρίων και του Emileon και ξέρει άμεσα τι χρειάζεται η ομάδα που έτσι κι αλλιώς κι όλο το διάστημα την παρακολουθούσε.

Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την ψυχολογία και του κόσμου. Ο 48χρονος τεχνικός είναι αγαπητό πρόσωπο στο Αγρίνιο και σαφώς η παρουσία του θα... ζεστάνει και την εξέδρα που έχει παγώσει από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα.

Ήδη από τα πρώτα λεπτά που έγινε μέσω gazzetta γνωστή η συνάντηση Μπελεβώνη-Χάβου μέσω των social media το αντίκτυπο ήταν θετικό για τους φίλους του Παναιτωλικού.

 Αν όλα πάνε καλά, ο Χάβος θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο το Σάββατο στην Νέα Σμύρνη στο παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο.

Θυμίζουμε ότι είναι η 2η ομάδα που θα προπονήσει φέτος αφού ξεκίνησε την σεζόν ως τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης.

http://www.gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 1890 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 10:50
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.