Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:04 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 02:09

Χάβος… προ των πυλών του Παναιτωλικού!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μάκης Μπελεβώνης έχει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr αυτή την ώρα συνάντηση με τον Mάκη Χάβο που όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει στον Παναιτωλικό.

Ο Μάκης Χάβος προβάλει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Γιάννη Ματζουράκη στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού. Ο Μάκης Μπελεβώνης με την επιστροφή του από την Θεσσαλονίκη όπου είχε μεταβεί για την περίπτωση του Ουάρντα, έχει το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα συνάντηση με τον έμπειρο κόουτς που ξέρει πρόσωπα και πράγματα στο Αγρίνιο και έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή της ομάδας στα «σαλόνια».

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο και σήμερα είναι πολύ πιθανό ο 48χρονος κόουτς να δει από την εξέδρα το ματς με την ΑΕΚ. Ολα λοιπόν δείχνουν… Χάβος προ των πυλών για τον Παναιτωλικό και να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Πανιώνιο.

πηγή : gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1653 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.