Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:53 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 10:03

Παραίτηση-«βόμβα» Κωστούλα στον Παναιτωλικό!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κεραυνός εν αιθρία στον Παναιτωλικό με τον Φώτη Κωστούλα να παραιτείται από τον προεδρικό θώκο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr! Κινεί άμεσα διαδικασίες, παραμένει μεγαλομέτοχος κι απευθύνει πρόσκληση προς επενδυτές!

Η επόμενη ημέρα από την βαριά ήττα του Παναιτωλικού στην Τρίπολη μοιάζει πολύ πιο δύσκολη στο Αγρίνιο από μια απλή απώλεια βαθμών και μια κακή αγωνιστική εικόνα! Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου Φώτης Κωστούλας... πυροδότησε την βόμβα και προανήγγειλε άμεσα εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του για θέματα αγωνιστικής φύσεως (μεταγραφικά κλπ) αλλά τελικά... έβγαλε λαβράκι καθώς ο κ. Κωστούλας δημοσιοποίησε την οριστική απόφασή του να αφήσει την προεδρική καρέκλα, τονίζοντας όμως ότι παραμένει μεγαλομέτοχος και εγγυάται την ομαλή λειτουργία του club!

H κουβέντα άρχισε ζητώντας ένα σχόλιο για την αγωνιστική κάμψη της ομάδας, το αν τον ανησυχεί και το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης: «Σίγουρα αυτή δεν είναι εικόνα που μας αρέσει.

Όλους μας προβληματίζει. Θεωρώ βέβαιο όμως ότι σύντομα θα το ξεπεράσουμε και θα πάρουμε τα καλά αποτελέσματα. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει και ενίσχυση μεταγραφική για να βελτιώσουμε την εικόνα μας, αλλά θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές».

Το... τυράκι το έριξε ο Φώτης Κωστούλας και φυσικά ρωτήσαμε τι εννοεί: «Από την αρχή της σεζόν πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από πρόεδρος. Δεν θα συνεχίσω στο πόστο αυτό. Ήδη ξεκίνησα τις διαδικασίες, άμεσα θα συσταθεί Διοικητικό Συμβούλιο για να προκύψει νέος πρόεδρος και να μπουν κι άλλα νέα πρόσωπα με όρεξη να προσφέρουν.

Δεν αλλάζει όμως κάτι άμεσα τουλάχιστον στην ομάδα. Μεγαλομέτοχος παραμένω, εγγυάμαι την ομαλή λειτουργία σε όλους τους τομείς μέχρι να βρώ αγοραστή που είναι το 2ο ζητούμενο».

Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας πιθανότατα να έπαιξαν ρόλο στην απόφαση αυτή, οπότε μπήκαμε στον πειρασμό να το ρωτήσουμε. Όμως η απάντηση δείχνει ότι ήδη το έχει σκεφτεί πολύ καιρό πριν:

«Όχι, όχι. Μη τα μπερδεύουμε. Δεν έχουν σχέση τα αποτελέσματα. Όπως είπα θα ενισχυθούμε και θα πάμε καλύτερα. Αυτό δεν με φοβίζει. Απλά πριν λίγο καιρό έκλεισα τα 70 μου. Ήρθα στον Παναιτωλικό για 3-4 χρόνια και έχω ήδη 13. Με κούρασε όλο αυτό. Άφησα πίσω πολλές άλλες υποχρεώσεις μου».

Άρα ουσιαστικά ο κ. Κωστούλας βάζει ένα προσκλητήριο πώλησης και περιμένει επενδυτές. «Περιμένω κάποιος άλλος να συνεχίσει. Ένας σοβαρός επενδυτής να πάρει μια ομάδα που είναι σε άριστη κατάσταση. Και γω θα μαι δίπλα του να βοηθήσω ότι χρειαστεί» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του προέδρου του Παναιτωλικού.

Στο φινάλε θέλησε να τονίσει για ακόμη μια φορά προς τον κόσμο, τους παίκτες, τους γύρω από την ομάδα. Προς όλους που μπορεί να κάνουν... δεύτερες σκέψεις πως «Δεν εγκαταλείπω την ομάδα στην μοίρα της. Θα είμαι μεγαλομέτοχος και φυσικά σε ότι χρειαστεί θα είμαι παρών»!

Όσο αφορά την επόμενη μέρα επειδή το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη και χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει πιθανότατα θα αναζητηθεί για την θέση του προέδρου πρόσωπο που γνωρίζει καλά την Παναιτωλική ανθρωπογεωγραφία!

Τα αγωνιστικά

Είναι δεδομένο ότι η εξέλιξη αυτή με τον Φώτη Κωστούλα περνάει σε... δεύτερη μοίρα τα όποια αγωνιστικά ζητήματα. Όμως από την στιγμή που τα ματς είναι... back to back (Tετάρτη με ΑΕΚ και Σάββατο με Πανιώνιο) δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Το κλίμα είναι βαρύ μετά την ήττα και την εικόνα στην Τρίπολη, ενώ έντονη είναι και η δυσαρέσκεια προς τον Γιάννη Ματζουράκη. Μένει πλέον να δούμε τις επόμενες ώρες αν θα υπάρξει εξέλιξη σε μια έτσι κι αλλιώς έντονη συναισθηματικά και ρεπορταζιακά μέρα στο Αγρίνιο.

Άλλωστε παρουσιάζει και τεράστιο ενδιαφέρον το πως θα αντιδράσει ο κόσμος της ομάδας στην είδηση αυτή για τον πιο πετυχημένο πρόεδρο στα 90 χρόνια του συλλόγου, αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση!

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1413 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 14:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.