Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:07 μμ
 
wm small
Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 00:20

Σε ποιες ειδικότητες θα προσλάβει προσωπικό η ΔΕΥΑ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

21 συνολικά θέσεις Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και Υ.Ε.

Σε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού προτίθεται να προβεί η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Αγρινίου. Η σχετική απόφαση ελήφθη σε πρόσφατη συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου.

Στη ΔΕΥΑΑ από το 2008 έως και σήμερα δεν έχει γίνει καμία πρόσληψη και η Επιχείρηση καλείται το επόμενο χρονικό διάστημα να καλύψει τις ανάγκες, όπως έχουν προκύψει από την επέκταση στα όρια του νέου Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου, δηλαδή εκτός της Δημοτικής Ενότητας Αγρινίου όπου είχε ήδη αρμοδιότητα και τις Δημοτικές Ενότητες ήτοι: Αγγελοκάστρου, Αγρινίου, Αρακύνθου, Θεστιέων, Μακρυνείας, Νεάπολης, Παναιτωλικού, Παραβόλας, Παρακαμπυλίων και Στράτου . Καθώς δεν θα γίνει καμία μετακίνηση υπαλλήλων από το Δήμο Αγρινίου ( απασχολούνται και σε άλλα Τμήματα του Δήμου) κρίθηκε  επιτακτική ανάγκη η πρόσληψη εργαζομένων οι οποίοι θα συμβάλλουν στην ομαλή λειτουργία της Επιχείρησης.

Προτάθηκε λοιπόν και αποφασίστηκε να προχωρήσει η ΔΕΥΑΑ για την πρόσληψη των παρακάτω ειδικοτήτων Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και Υ.Ε.  ως εξής:

ΠΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1
ΠΕ ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ 1
ΠΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒ.ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ 1
ΠΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ 1
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ 1
ΤΕ ΛΟΓΙΣΤΗΣ 2
ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ 5
ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΗΣ 1
ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗΣ 1
ΔΕ ΒΟΗΘΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ 4
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 1
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩΝ 2

Επειδή η διαδικασία για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού μπορεί να καθυστερήσει η Δ.Ε.Υ.Α Αγρινίου θα υποβάλει και αίτηση για κάλυψη των παραπάνω θέσεων με οκτάμηνα ανταποδοτικού χαρακτήρα σύμφωνα με την αριθ.25/16-12-2016εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ. (Α.Δ.Α: 62ΑΛ465ΦΘ-Φ21).Τα προσόντα για την κάλυψη των ανωτέρω θέσεων προβλέπονται στον Ο.Ε.Υ. (Φ.Ε.Κ. 2168 ΤΒ/9-11-2007).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 2148 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία