Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  4:14 μμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 19:57

Διάκριση για το παιδικό τμήμα ζωγραφικής του Κέντρου Λόγου, Τέχνης και Επιστήμης «Αμφιλοχίας Δίοδος»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για άλλη μια φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα και μας κάνει χαρούμενους και περήφανους το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ του Κέντρου Λόγου Τέχνης και Επιστήμης «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΔΙΟΔΟΣ»

Συγχαρητήρια στην εξαίρετη διδάσκουσα κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΙΛΗ-ΦΡΑΓΚΟΥ όχι μόνο ως καλλιτέχνη αλλά και ως προσωπικότητα που καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσα σε αντίξοες συνθήκες καταφέρνει να μεταδώσει στους μικρούς καλλιτέχνες την αγάπη της για την τέχνη που υπηρετεί.Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που έλαβαν μέρος και στους επιλεγέντες
Κατσίκη Γιώργο
Παπαζώη-Μολώνη Χαρά και
Ρούμελη Αγγελική
Ευχόμαστε συνέχεια στις διακρίσεις τους και δύναμη στις οικογένειες τους να τους στηρίζουν

Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης προς τους βραβευθέντες
Η παρούσα πρόσκληση αφορά αποκλειστικά τους:
Κα Αλεξάνδρα Λίλη-Φράγκου
Κατσίκης Γιώργος
Παπαζώη Χαρά
Ρούμελη Αγγελική

Αγαπητοί μας φίλοι,
Δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μας για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2017! Με μεγάλη χαρά σας στέλνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια, καθώς τα έργα των μικρών σας καλλιτεχνών διακρίθηκαν ανάμεσα σε εκατοντάδες έργα από όλη την Ελλάδα. Για το λόγο αυτό το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σας προσκαλούν σε μια εορταστική τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί στο NJV Athens Plaza, στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10.30 π.μ.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 1675 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.