Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  10:17 πμ
 
wm small
Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2017 19:27

Η αποστολή του Αστέρα για τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δίχως πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για την αναμέτρηση της Κυριακής (15/01, 17:15) κόντρα στον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Έτσι, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αναμένεται να ακολουθήσει… συνταγή αλά ΑΕΚ στο παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη. Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω ματς ο νεαρός τεχνικός είχε ξεκινήσει τους: Ντοναρούμα, Ιγκόρ Σίλβα, Γιαννούλης Σελίν, Χαμντανί, Τσουκαλά, Δημούτσο, Μάσα, Τσιλιανίδη, Στανισάβλιεβιτς, Μανία.

Η αποστολή: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ, Ντούντου, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Δημούτσος, Καλτσάς, Κώτσιρας, Στανισάβλιεβιτς, Χαμντανί, Μάσα, Ιωαννίδης, Μανιάς

sport-fm.gr

Διαβάστηκε 1679 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.