Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:31 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 15:14

Παναιτωλικός: Βραβείο MVP στον Δημήτρη Κυριακίδη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δημήτρης Κυριακίδης αναδείχτηκε νικητής στον διαγωνισμό MVP της 1ης αγωνιστικής που διοργανώνουν η Super League Ελλάδα, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA. Η απονομή του επάθλου έγινε σήμερα από τον γενικό αρχηγό της ομάδας Μάκη Μπελεβώνη.

Μετά τη βράβευσή του ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού δήλωσε: «Κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί και αγωνίζεται να προσφέρει το καλύτερο δυνατό. Μακάρι να μπορούσα να παίρνω το βραβείο κάθε αγωνιστική. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά περισσότερο για τον βαθμό που πήραμε σε μια δύσκολη έδρα, από ένα δύσκολο αντίπαλο όπως η ΑΕΚ».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να είμαι υγιής. Καθημερινά να δουλεύω και να βελτιώνομαι. Πέτυχα ένα μεγάλο στόχο που είναι η κλήση στην Εθνική, αλλά ξέρω ότι δεν πρέπει να σταματήσω. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και το επόμενο όνειρο είναι να αγωνιστώ με την Εθνική».

Που αφιερώνει το βραβείο: «Αρχικά στον εαυτό μου και τις προσπάθειες που κάνω. Σίγουρα στους συμπαίκτες μου και την οικογένεια του Παναιτωλικού».

Για την πορεία της ομάδας: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία. Έχουμε σκαμπανεβάσματα και πρέπει να το διορθώσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και όταν παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα και να προσπαθούμε κάθε αγωνιστική να κερδίζουμε βαθμούς με καλή αγωνιστική συμπεριφορά και σταθερότητα».

Το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας: «Όπως είμαστε εμείς στεναχωρημένοι, έτσι είναι και ο κόσμος. Δεν βλέπει το ποδόσφαιρο που έβλεπε τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του. Και όλοι μαζί να μεγαλώσουμε τον Παναιτωλικό, γιατί δεν του αξίζει ούτε αυτή η θέση, ούτε ένα άδειο γήπεδο. Να προσπαθήσουμε όλοι μαζί και να γίνουμε ξανά δυνατοί».

Διαβάστηκε 1265 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.