Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  2:02 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 10:38

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-2 για το κύπελο. Τι δήλωσαν οι προπονητές.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Ματζουράκης τα’χε με τη διαιτησία!

Παράπονα εξέφρασε για τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη και των βοηθών του ο Γιάννης Ματζουράκης στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος της σημερινής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας προπονητής του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στο οφ σάιντ του Πάουλο στο πρώτο ημίχρονο και σ’ ένα μαρκάρισμα του ίδιου παίκτη εντός της μεγάλης περιοχής στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, αλλά όχι από το αποτέλεσμα. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μας κέρδισε μία ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Η ομάδα πίεσε τον ΠΑΟΚ, τον έβαλε μέσα στην εστία του. Δεν είναι εύκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ. Δυο φάουλ μας έκαναν και είναι κρίμα. Υπάρχει ένα οφ σάιντ που μας έκοψαν, ένα πέναλτι... Οι κανονισμοί μάλλον αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα».

Για το αν κρίθηκε η πρόκριση: «Θα κουβεντιάσουμε όταν έρθει η ώρα. Πάντοτε το κάθε παιχνίδι έχει σχέση με τις ανάλογες συνθήκες. Σήμερα έπρεπε να βάλουμε κάποια παιδιά που θα ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο γήπεδο. Μπορεί να έχει απουσίες ο ΠΑΟΚ. Δεν το ξέρουμε αυτό».

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν: «Ο Καμαγουάκα είναι καλά προπονούνταν εκεί που ήταν. Ο Λόπες όχι τόσο, ενδέχεται πάντως να τον πάρουμε μαζί μας»

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Προσπαθούμε να πάρουμε άλλον έναν επιθετικό».


Ο Ίβιτς κρατάει χαμηλά την μπάλα…

Ο Βλάνταν Ίβιτς στάθηκε στην καλή απόδοση των παικτών του, μίλησε για τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς και κράτησε χαμηλούς τους τόνους, παρά το 0-2 του πρώτου αγώνα.

Αναλυτικά ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος της αναμέτρησης, είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για τη σημερινή νίκη: «Το ζητούμενο ήταν το αποτέλεσμα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολες οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστείς, ειδικά όταν δεν κάναμε κανονικές προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω πως υπήρχε κίνδυνος για την ομάδα μου, αξίζαμε τη νίκη και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι έπαιξε με τρεις στην άμυνα: «Όταν φτάσαμε εδώ και όταν είδα τον αγωνιστικό χώρο, έκανα μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής και για αυτό αποφάσισα να παίξω με τρεις στην άμυνα».

Για το δεύτερο παιχνίδι: «Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με άλλο. Δεν ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι, αλλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Υπάρχει και το δεύτερο παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας σήμερα μία καλή και οργανωμένη ομάδα, αλλά έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι».

Για την επιστροφή του Εργκίς Κάτσε: «Ο Κάτσε είναι δικός μας παίκτης, πήγε για έξι μήνες δανεικός, γύρισε και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει. Για αυτό τον κρατήσαμε και θα τον χρησιμοποιώ από εδώ και πέρα».

gazzeta.gr

Διαβάστηκε 1792 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 11:23
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.