Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:57 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 13:28

Κύπελλο: Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ και τρεις αναβολές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετ' εμποδίων διεξάγεται το Κύπελλο. Μετά το Τρίκαλα-Αστέρας, η επόμενη αναμέτρηση που θα γίνει για το θεσμό είναι αυτή του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αγρινίου υποδέχεται το «δικέφαλο του Βορρά» στις 17:15, σε ένα ματς όπου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8».

Ο Γιάννης Μαντζουράκης, δεν υπολογίζει στους διεθνείς Ουάρντα και Καμαβουάκα, ενώ τραυματίες είναι οι Κούσας και Παπάζογλου.

Ετσι, στο 4-2-3-1 του θα δούμε τους: Κυριακίδη στο τέρμα και Μύγα, Χαντάκια, Ροντρίγκες και Τσοκάνη στην άμυνα. Παπουτσογιαννόπουλος-Πάουλο θα είναι στο κέντρο με τον Ρόσα να κινείται μπροστά τους, ενώ οι Βασιλούδης και Μουνιός θα είναι δεξιά και αριστερά του Μαρκόβσκι.

Για τον Ίβιτς, προληπτικά εκτός έμειναν οι Μάτος και Κάμπος, ενώ ο Κάτσε επιστρέφει στην αποστολή μετά το δανεισμό του.

Η αρχική σύνθεση θα απαρτίζεται από τους: Γλύκο στο τέρμα, ενώ στην άμυνα θα είναι οι Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα και Λέοβατς. Τσίμιροτ και Κάνιας θα είναι στο κέντρο με τους Μυστακίδη και Πέλκα να είναι στα άκρα και τον Σαχόφ πίσω από τον Περέιρα.

Το Άρης-Ολυμπιακός έχει αναβληθεί και επίσημα, ενώ ο ΟΦΗ πέταξε για το Ηράκλειο μετά τη διαμονή του στην ΑΘήνα και δεν θα γίνει η αναμέτρηση με την Ξάνθη. Επίσης, κι ο ΠΑΣ επέστρεψε στη βάση του και δεν ταξίδεψε για τα Χανιά για το ματς με τον Πλατανιά.

gazzeta.gr

 

Διαβάστηκε 1478 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.