Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:35 πμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017 18:55

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα κυπέλου με τον Παναιτωλικό

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άργησε, αλλά ήρθε και στη Θεσσαλονίκη ο χιονιάς με την Τούμπα να μετατρέπεται σε πίστα του σκι και τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν προπόνηση σε άσπρο γήπεδο.

Το πρόγραμμα παρά τις δύσκολες συνθήκες περιελάμβανε τακτική και passing game, προσαρμοσμένο στα δεδομένα. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την πρώτη αναμέτρηση του Κυπέλλου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς του Αγρινίου και είναι οι:
Χρυσός Χορηγός | Sportingbet.gr μοναδικές προσφορές στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Γλύκος , Σιαμπάνης , Λέοβατς , Κίτσιου , Δεληγιαννίδης , Μαλεζάς , Βαρέλα , Κρέσπο , Κάτσε , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Δημητριάδης , Μυστακίδης , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης .

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο να πετάξει με πτήση τσάρτερ στις 17:00 για το Άκτιο κι από εκεί να μεταβεί οδικώς στο Αγρίνιο.

Διαβάστηκε 1557 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.