Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  12:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 18:35

Ολοκληρώθηκε το 1ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ που έλαβε χώρα στις τρείς και τέσσερις Ιανουαρίου στο Δ.Α.Κ Αγρινίου.  Τα τρείς χιλιάδες εισιτήρια που είχαν εκδοθεί εξαντλήθηκαν όλα και στα πλαίσια του τουρνουά συγκεντρώθηκαν πέραν των εισιτηρίων,  πάνω από ένας τόνος τρόφιμα για την ενίσχυση των σκοπών της εκδήλωσης. Τα τρόφιμα που ήταν μέσης και μικρής διάρκειας αποδόθηκαν στο κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου και στο συσσίτιο της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο . Τις επόμενες μέρες θα δοθούν και τα υπόλοιπα τρόφιμα που είναι μακράς διαρκείας.

Ως  Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχή διοργάνωση του τουρνουά. Τις υπόλοιπες τρείς ομάδες που συνεργαστήκαμε για υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα. Την ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου, την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου και την ομάδα των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών Αγρινίου. Τον Δήμο Αγρινίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Παπαναστασίου Γεώργιο.  Τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και αναπληρωτή του Δημάρχου κ. Γκρίζη Νικόλαο, ο οποίος αγωνίστηκε κιόλας με την ομάδα των δικηγόρων, διότι  έθεσαν την πρωτοβουλία μας αυτή υπό την αιγίδα του δήμου, στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθειά μας για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Όλες τις επιχειρήσεις της πόλης μας που εισέφεραν είτε σε χρήμα είτε σε τρόφιμα είτε σε υλικά για την κάλυψη των αναγκών της διοργάνωσης αλλά και του σκοπού της. Όλους τους συμπολίτες μας που συνέβαλλαν στην εξάντληση των εισιτηρίων. Σε μια δύσκολη για όλους μας περίοδο, που τα οικονομικά στους περισσότερους συνανθρώπους μας είναι δύσκολα, η προσφορά απ’ το υστέρημα του καθενός είτε επιχειρηματία είτε απλού πολίτη αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Όλους όσους ασχολήθηκαν με την προπώληση των εισιτηρίων, Αστυνομικούς, Πυροσβέστες, Δικηγόρους, Βετεράνους, Ιερείς και προσωπικό των Ιερών ναών της πόλης μας. Όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο δίνοντας παλμό στης εξέδρα και στηρίζοντας τις προσπάθειες των παικτών. Τον πρόεδρο του Δ.Σ την Π.Ο.ΑΣ.Υ και πρόεδρο της Ε.Α.Σ.Υ.Α κ. Μαυραγάνη  Χρήστο για την αγορά των τελευταίων εκατό εισιτηρίων που είχαν μείνει αδιάθετα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας και ιδιαιτέρως την τηλεόραση του Αχελώου που ήταν και ο χορηγός επικοινωνίας την διοργάνωσης, για την προβολή και την στήριξη της πρωτοβουλίας μας αυτής.

Νικητής στο τουρνουά μπάσκετ αναδείχθηκε η αλληλεγγύη και η προσφορά σον συνάνθρωπο. Οι υπόλοιπες ομάδες κατατάχθηκαν με την εξής σειρά.

1η Νικήτρια κατατάχθηκε η ομάδα των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Αγρινίου. Η εμπειρία έδειξε ότι αποτελεί βασικό παράγοντα στην επιτυχία.

2η Νικήτρια η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου. Το πάθος και η δύναμη τους έφτασε ψηλά, δεν επαρκούσε όμως για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

3η Νικήτρια η ομάδα του Δικηγορικού συλλόγου Αγρινίου. Το πείσμα που δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό αλλά και η προσπάθεια μέχρι την τελευταία στιγμή τους έδωσαν την Τρίτη θέση.

4η Νικήτρια η ομάδα της αστυνομίας. Παρότι η ομάδα αυτή ήταν το φαβορί για τον τελικό, ο αποκλεισμός της απ’ αυτόν επηρέασε την απόδοσή της και στον μικρό τελικό και δεν  κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη.

Πριν την έναρξη του τελικού τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον συνάνθρωπο αλλά και στην διοργάνωση, λαμβάνοντας αναμνηστική τιμητική πλακέτα οι εξής.

1.    Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιος
2.    Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και αναπληρωτής του Δημάρχου κ. Γκρίζης Νικόλαος.
3.    Ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και δημόσιας υγείας κ. Καλαντζής Κωνσταντίνος
4.    Ο Πανοσιολογιότατος πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Κωνσταντίνος Καντάνης.
5.    Οι δύο διαιτητές του τουρνουά Σταθόπουλος Ευστάθιος και Διαμαντής Κωνσταντίνος για την εθελοντική συμμετοχή τους σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια.
6.    Στην οικογένεια του εκλιπόντος συναδέλφου  μαζί με το ποσό που συγκεντρώθηκε θα αποδοθεί επίσης και αναμνηστική πλακέτα.
     
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη της προσπάθειάς μας στον διοικητή της Α.Δ Ακαρνανίας Α/Δ .κ Παπαευθυμίου Δημήτρη, στον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπυρεσίας Αγρινίου κ. Πετράκη Ευστράτιο, στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Υφαντή Λεωνίδα, τον Αρχηγό των Βετεράνων καλαθοσφαιριστών κ. Αθανασίου Χαρίλαο.  Είναι πολλοί αυτοί που θα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε ονομαστικά αλλά στα πλαίσια μια ανακοίνωσης δεν είναι δυνατό να συμπεριληφθούν όλοι.  Ανανεώνουμε το ραντεβού για του χρόνου και δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο ώστε να είμαστε κοντά στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστηκε 1497 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 18:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.