Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:23 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 23:13

«Θάνατος στο Όσλο» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life με την ευγενική υποστήριξη των εκδόσεων Μεταίχμιο, θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο ANNE HOLT «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΣΛΟ»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΣΛΟ
Μετάφραση: Δ. Παπαγρηγοράκης

Μπορεί στ’ αλήθεια να συμβεί αυτό; Μπορεί η πρόεδρος των ΗΠΑ να εξαφανιστεί;
Η Έλεν Μπάρκλεϊ εκλέγεται πρόεδρος των ΗΠΑ και είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα. Όταν λίγους μήνες αργότερα η Μπάρκλεϊ επιλέγει τη Νορβηγία για την πρώτη της επίσημη επίσκεψη, όλος ο κρατικός μηχανισμός της χώρας κινητοποιείται. Τότε συμβαίνει το αναπάντεχο: η πρόεδρος εξαφανίζεται από ένα κλειδωμένο και δρακόντεια φρουρούμενο δωμάτιο. Το FBI και η Νορβηγική Αστυνομία αναγκάζονται να συνεργαστούν, αν και πολύ απρόθυμα, σε αυτή την εξαιρετικά ασυνήθιστη υπόθεση.
Το ζευγάρι των ερευνητών Στούμπο και Βικ θα επιδοθεί σε μια κούρσα με τον χρόνο για να αποτρέψει μια κρίση εθνικής ασφάλειας της Νορβηγίας, ενώ στην πορεία θα ανακαλύψει ότι η Πρόεδρος έχει ένα μυστικό είκοσι χρόνων που μπορεί να τινάξει στον αέρα την πολιτική της καριέρα…

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ
Θέλει κότσια για να γράψεις ένα μυθιστόρημα στο οποίο η αμερικανίδα πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής στο Όσλο και μάλιστα στη διάρκεια της εθνικής γιορτής της Νορβηγίας. Η Anne Holt απέδειξε ότι διαθέτει αυτό το θάρρος με εξαιρετικά αποτελέσματα: πολυεπίπεδη πλοκή γεμάτη σασπένς.
NRK

Μια ακόμα τεράστια επιτυχία από μια πολύπειρη συγγραφέα αστυνομικής λογοτεχνίας. Αυτή τη φορά με διεθνές άρωμα. Η Holt είναι μια εναλλακτική παραμυθού, η οποία καταφέρνει να αφηγείται με εξαιρετικό στιλ καθηλωτικές ιστορίες με αναπάντεχες ανατροπές και ήρωες που διαθέτουν ψυχολογικό βάθος.
Aftenposten

Η Anne Holt είναι κορυφαία συγγραφέας θρίλερ.
Liza Marklund, συγγραφέας

Ζωντανή, ασυνήθιστη, πειστική πλοκή. Η Holt γράφει με μεγάλη μαεστρία γι’ αυτό συγκαταλέγεται στην ελίτ της σκανδιναβικής λογοτεχνίας.
Times

Η Holt αποκαλύπτει την αληθινή σκοτεινιά της Σκανδιναβίας.
Val MacDermid, συγγραφέας

Διαβάστηκε 1937 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.