Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:24 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 21:41

ΑΕΚ - Παναιτωλικός (0-0) Τί δήλωσαν οι προπονητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αποτέλεσμα εικόνας για μαντζουρακης προπονητης

Ματζουράκης: «Πειθαρχημένοι στο πλάνο»

Ο Γιάννης Ματζουράκης μοίραζε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το 0-0 στο ΟΑΚΑ και προανήγγειλε ότι αύριο (5/1) ο Παναιτωλικός θα κάνει μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματζουράκης στη συνέντευξη Τύπου…

Για το ματς: «Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα δύσκολο ματς και τέτοιο ήταν. Η ΑΕΚ είχε την υπεροχή, είχε 4-5 μεγάλες ευκαιρίες, τα προβλήματα ήρθαν από τα άκρα. Πάντα εκτιμούσα το ταλέντο του Μάνταλου και αν μη τι άλλο αυτός δημιούργησε σήμερα φάσεις. Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί έμειναν πειθαρχημένοι στο πλάνο. Είχαμε πολύ μεγάλα προβλήματα και προσπάθησαν όλοι για το αποτέλεσμα. Τους συγχαίρω. Αν σκοράραμε θα βάζαμε μεγαλύτερα προβλήματα στην ΑΕΚ, την οποία βλέπω αγχωμένη και περιμένει ατομικές ενέργειες από τους παίκτες της. Ενας από αυτούς είναι ο Μάνταλος. Ημασταν προσεκτικοί, είχαμε τόσες απουσίες και γι’ αυτό συγχαίρω ξανά τους παίκτες μου».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές: «Ναι, αύριο έρχεται ένας παίκτης».

Για το αν θα μπορούσε κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός αν δεν είχε τόσες απουσίες: «Η ομάδα αρχίζει να βγάζει ομοιογένεια χρόνου και δουλειάς. Κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε ένα πολύ πιο ποιοτικό ματς αλλά σήμερα μας έλειπαν σημαντικοί παίκτες. Σήμερα είχαμε αγωνιστικότητα, αυτό ζητούσα από τους παίκτες μου».

Για τον Κυριακίδη: «Εχει την υποχρέωση να παίζει καλά και τον ευχαριστούμε και τον συγχαίρουμε. Γι’ αυτό πήγε και στην εθνική».

gazzetta.gr

Αποτέλεσμα εικόνας για μοραις αεκ

Μοράις: «Δουλειά για να βελτιωθούμε επιθετικά»

Ο Ζοζέ Μοράις δήλωσε απογοητευμένος για την ισοπαλία με τον Παναιτωλικό αλλά πιστεύει ότι η ΑΕΚ θα βελτιωθεί… κι άλλο.

Το ματς έληξε στις 19:10 και ο Πορτογάλος τεχνικός εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ στις… 20:23, για να πει τα ακόλουθα…

Για το ματς: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη επειδή περιμένατε λίγο παραπάνω. Υπόσχομαι ότι θα είμαι πιο συνεπής από την επόμενη φορά. Σε ό,τι αφορά το ματς, μου αφήνει μια γεύση ότι μπορούσαμε και αξίζαμε να νικήσουμε. Μπορούμε να πούμε ότι ο Παναιτωλικός δεν είναι εύκολος αντίπαλος, είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία και είναι γρήγοροι στην αντεπίθεση, κυρίως με τον Κλέσιο.

Η ομάδα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι. Νομίζω ότι στο πρώτο είχαμε περισσότερες καθαρές ευκαιρίες, στο δεύτερο συνεχίσαμε να προσπαθούμε να παίξουμε και να κάνουμε ευκαιρίες με μεγαλύτερη ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά ο σημερινός αντίπαλος ήταν τοποθετημένος πολύ πίσω.

Σήμερα δεν ήταν μια καταπληκτική μέρα για τους επιθετικούς μας. Ελειψε η κίνηση. Οσο αργεί να μπει το γκολ, τόσο πιο περίπλοκο γίνεται το ματς. Πιστεύω ότι εκτός από τις διάφορες κινήσεις που έκαναν ο Γκάλο, ο Μάνταλος και ο Πέκχαρτ, ο Πατίτο δεν ήταν στην καλή του μέρα. Ισως έπρεπε να πιέσουμε περισσότερο με κίνηση στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου. Ο Πατίτο γενικά βοηθάει, στο πρώτο ημίχρονο με 2-3 ντρίμπλες έφτασε στη γραμμή της περιοχής, προσπάθησε αλλά δεν του πήγε το ματς.

Και τώρα, με πολλά ματς μπροστά μας, πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο. Να συνεχίσουμε την δουλειά για να βελτιωθούμε επιθετικά και να βάλουμε περισσότερα γκολ».

Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου: «Προσωπικά μπορώ να καταλάβω την απογοήτευση γιατί κι εγώ είμαι απογοητευμένος επειδή δεν νικήσαμε. Μιλάω για το αποτέλεσμα γιατί πολλές φορές η εικόνα της ομάδας είναι και το αποτέλεσμα».

Για τις μόλις δύο εντός έδρας νίκες με τον ίδιο στον πάγκο και το αν φταίει σε κάτι: «Δεν θα πω ότι υπάρχει φταίξιμο, θα μιλήσω για ευθύνη. Οταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται όπως θέλουμε, ποτέ δεν έχω πει ότι δεν αναλαμβάνω την ευθύνη».

Για την αλλαγή του Πέκχαρτ με τον Βάργκας: «Αυτό που περίμενα ήταν περισσότερη κινητικότητα. Ο Βάργκας έχει τεχνική, μπορεί να υποδεχθεί την μπάλα και να γυρίσει, να συνεργαστεί με Μάνταλο-Μπακασέτα, αυτά ήταν που περίμενα».

Για την μη χρησιμοποίηση του Γαλανόπουλου και αν έκανε λάθος διαχείριση του ματς: «Εχουμε ένα ματς σε δύο μέρες. Για τον Γαλανόπουλο θα πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι σχεδόν μία εβδομάδα δεν μπόρεσε να κάνει κανονική προπόνηση λόγω υψηλού πυρετού. Εχει αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί και είμαι σίγουρος ότι θα το ξανακάνει».

Για τον αποκλεισμό του Αλμέιδα από την αποστολή και για το ντεμπούτο του Αϊντάρεβιτς: «Με τον Αλμέιδα είναι κάτι παρόμοιο με τον Γαλανόπουλο. Ηταν με πυρετό αυτές τις ημέρες και άρχισε τις προπονήσεις την 1η Ιανουαρίου. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικός για εμάς, τον υπολογίζουμε και σίγουρα θα είναι στην αποστολή για το επόμενο παιχνίδι. Υπολογίζεται πλήρως.

Οσο για τον Αϊντάρεβιτς, για πρώτο παιχνίδι τα πήγε καλά. Ηρθε πρόσφατα στην ομάδα, έχει ποιότητα στα πόδια του, πολύ καλή πάσα και δυνατό σουτ, μεγάλη μπαλιά και όσο προσαρμόζεται θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει. Είναι στην ουσία 2,5 εβδομάδες τώρα που κάνει προπόνηση με την ομάδα, δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί άμεσα αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι πολύ καλός και θα βοηθήσει πολύ».

Για την επιμονή στο 4-3-3 ενώ δεν αποδίδει και το γεγονός ότι άργησε να κάνει τις αλλαγές: «Δεν μπορώ να διαφωνήσω με την άποψη σας για το σύστημα αλλά αυτό που σκέφτομαι πάντα είναι ότι έχεις κάποιους παίκτες, τους βάζεις και περιμένεις να κάνουν κάποια πράγματα. Εκανα την πρώτη αλλαγή στο 65′, θα μπορούσα να κάνω δύο αλλαγές στο 65′, δεν μπορώ να το σχολιάσω, μπορεί να έχετε δίκιο, μπορεί και να νικούσε η ομάδα. Σκέφτηκα με την αλλαγή του Μπακασέτα να παίξει δεξιά, ο Μάνταλος μετακινήθηκε αριστερά, ήθελα να κυκλοφορούμε πιο άνετα την μπάλα, αυτές ήταν οι επιλογές μου. Μετά, με την επιλογή του Βάργκας σαν επιθετικός, σε συνδυασμό με την παρουσία των Μάνταλου-Μπακασέτα που μπορούν να συγκλίνουν, σκέφτηκα ότι μπορούν να κάνουν καλούς συνδυασμούς. Δεν υπήρχε πολύς χρόνος για να κάνω κάτι άλλο. Η πρόθεση ήταν να διατηρήσουμε ισορροπία στις γραμμές γιατί ο Παναιτωλικός, όπως έδειξε και κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι πολύ ικανός στις αντεπιθέσεις. Το σκεπτικό ήταν να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερα προβλήματα στον αντίπαλο και πίστευα ότι στην 1η ή την 2η ευκαιρία θα βάζαμε το γκολ».

agriniopress.gr

 

Διαβάστηκε 1106 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.