Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:46 πμ
 
wm small
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 18:46

Κλείνει Λόπεζ ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου μέσου είναι τα «καναρίνια».

Eτοιμος να αποκτήσει τον ταλαντούχο μέσο Ντιέγκο Λόπες, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναιτωλικός.

Ο Βραζιλιάνος, που ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Παλμέιρας και συνέχισε σε αυτές της Μπενφίκα, αν και 22 ετών, έχει προλάβει να αγωνιστεί στην Ρίο Άβε (59/5) και την Καϊσέρισπορ (22/0), ενώ υπήρξε και στην πρώτη ομάδα της Μπενφίκα. Με την Ρίο Άβε έκανε πολύ καλές εμφανίσεις, έφτασε μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ήταν βασικός στην «φουρνιά» της ομάδας που αγωνίστηκε στο Γιουρόπα Λιγκ. Στην Μπενφίκα υπήρξε συμπαίκτης του Κλέσιο και μαζί κατέκτησαν όλους τους τίτλους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα των «μικρών» της Πορτογαλίας.

Τους τελευταίους μήνες ήταν δανεικός στην Αμέρικα, αλλά δεν ήθελε να μείνει στην χώρα του και «διεκόπηκε» ο δανεισμός του. Πλέον όλα δείχνουν πως είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Ελλάδα, με το Αγρίνιο να γίνεται ο νέος του ποδοσφαιρικός σταθμός.

Ο Λόπες έχει γεννηθεί στις 3 Μαΐου του 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός χαφ, ενώ έχει την δυνατότητα να προσφέρει τόσο ως δεκάρι, όσο και στα «φτερά» της επίθεσης. Εχει πολύ καλές συστάσεις, ενώ ας μην ξεχνάμε πως τα «καναρίνια» έχουν τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλές επιλογές όταν «ψώνισαν» από την χώρα της Ιβηρικής.

Γιώργος Ντυμένος- gazzetta.gr

 

Διαβάστηκε 1382 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.