Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 22:53

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Παναιτωλικός: Γιόρτασε τα 90 χρόνια του και προχωρά

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 2016 ήταν σημαδιακή χρονιά για τον Παναιτωλικό καθώς στις 9 Μαρτίου γιόρτασε τα 90 χρόνια της ζωής του.

Από τις 9 Μαρτίου του 1926 η ομάδα του Αγρινίου δηλώνει παρούσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο με καλές και κακές στιγμές και έχει γράψει την δική της ιστορίαΜέσα σε αυτά τα 90 χρόνια ο Παναιτωλικός, ως οργανισμός βίωσε πολλά. Τόσο την καταξίωση, όσο και την απαξίωση. Άλλωστε όπως η ζωή κάνει κύκλους, έτσι συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο.

Αφού βίωσε τα πέτρινα του χρόνια σε μικρές κατηγορίες και ξερά γήπεδα, αφού βρέθηκε ένα βήμα από την διάλυση (σ.σ με περηφάνια μια… χούφτα πιστών φίλων του μπορεί να περηφανεύεται ότι τον «κράτησε στη ζωή»), ο Τίτορμος πλέον είναι στο… καλό του φεγγάρι. Ο Τίτορμος που από φέτος έχει αλλάξει και μορφή καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να του αλλάξει στάση και πλέον δεν κουβαλά σκυφτός την πέτρα αλλά όρθιος και περήφανος.

Ο Φώτης Κωστούλας έχει καταφέρει να δημιουργήσει στο Αγρίνιο μία ομάδα – πρότυπο που μπορεί να μην φέρνει πάντα εντός αγωνιστικού χώρου τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά είναι πέρα για πέρα υγιής και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα ύστερα από μεγάλη προσπάθεια το γήπεδο του Παναιτωλικού απέκτησε οικονομική άδεια και νομιμοποιήθηκαν οι εγκαταστάσεις του, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Όπως γίνεται γνωστό μέσα απ’ την ανακοίνωση, όλο συγκρότημα ήταν πολεοδομικά αυθαίρετο, με αποτέλεσμα ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Φώτης Κωστούλας να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια προκειμένου να εξασφαλίσει την πολυπόθητη άδεια. Στα αγωνιστικά στο περσινό πρωτάθλημα κατετάγη στην 11η θέση και φέτος όχι μόνο θέλει να την βελτιώσει αλλά να πάρει πολύ ψηλότερα αφού και παίκτες ικανούς διαθέτει και ο κόσμος φαίνεται να την έχει αγκαλιάσει.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Δημήτρη Κυριακίδη που παραμένει σε εκπληκτική κατάσταση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας, είναι μέσα στους καλύτερους αν όχι ο καλύτερος Ελληνας τερματοφύλακας και πρόσφατα πέρασε για πρώτη φορά στην καριέρα του το κατώφλι της Εθνικής.

πηγή : joinsports.gr

Διαβάστηκε 1396 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.