Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  11:20 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 18:34

Η Αγρινιώτισσα Δώρα Αλεξανδρή στη μεγάλη συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα , ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει την κορυφαία συναυλία με τα μουσικά της σύνολα. Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 η Συμφωνική Ορχήστρα και η χορωδία του Δήμου Αθηναίων θα γιορτάσει την καινούργια χρονιά με την ένατη συμφωνία του Μπετόβεν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα έργα στην ιστορία της μουσικής , την οποία έγραψε ο μεγάλος συνθέτης χωρίς να έχει την ακοή του.

pol-dora-alexandri3

Για την υποδοχή του νέου έτους, οι μουσικοί που θα πλαισιώσουν τη συναυλία της Συμφωνικής του Δήμου Αθηναίων, επιλέχθηκαν μέσω διαγωνισμού που προκηρύχθηκε. Ο  ανταγωνισμός στην όλη διαδικασία της επιλογής ήταν μεγάλος και ο αριθμός των αιτήσεων ξεπέρασε κάθε προσδοκία για να επιλέγουν τελικά οι λίγοι αλλά και καλύτεροι που θα συμμετάσχουν στην εν λόγω συναυλία με την Συμφωνική του Δήμου Αθηναίων.  Σε εκείνους που επελέγησαν , είναι  και η Αγρινιώτισσα Δώρα Αλεξανδρή, η οποία πέρασε τις εξετάσεις με άριστα, ανάμεσα από έναν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών μουσικών.

Η κα Δώρα Αλεξανδρή είναι γνωστή στην τοπική κοινωνία για τις διακρίσεις της παλιότερα στο TAE KWON DO αλλά και την ενασχόλησή της με τα κοινά στο Αγρίνιο.

Κρατήσεις για τη μεγάλη συναυλία γίνονται  από τα εκδοτήρια του Μεγάρου Μουσικής , online και τηλεφωνικά στο 2107282333 και 2107282367.

pol-dora-alexandri2

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1414 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.