Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  9:42 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 02:14

O παγκόσμιος πρωταθλητής και ομοσπονδιακος προπονητής της εθνικής ομάδας Ουγγαρίας taekwondo Balazs Toth στον ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας στο Αγρίνιο.

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ένας από τους κορυφαίους προπονητές της Ευρώπης ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ομοσπονδιακος προπονητής της εθνικής ομάδας Ουγγαρίας taekwondo Balazs Toth βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στον ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και θα προπονεί όλους τους αθλητές των συλλόγων ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας - Νεας Ιωνιας Αττικής - Παξοί - Λευκάδα - Μεσολόγγι. 

Ο κορυφαίος αυτός προπονητής ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει μαζί με τον παλιό συναθλητη του από τις εθνικές ομάδες Κακαρελη Νικο, όπου γνωρίζονται αρκετά χρόνια . Οι γνώσεις που έχει πάνω στο ολυμπιακό άθλημα taekwondo wtf είναι εκπληκτικές και θα  βοηθήσει πολύ τους Έλληνες αθλητές των συλλόγων της Kakarelis team. Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του taekwondo και ομοσπονδιακος προπονητής της εθνικής ομάδας Ουγγαρίας θα βρίσκεται στο Αγρίνιο αλλά θα πηγενει και στους άλλους συλλόγους της Kakarelis team όπου θα προσπαθήσει να ανεβάσει κι άλλο το Ίδη υψηλό επίπεδο των αθλητών των  συλλόγων ΑΣ Θησέας. Στόχος του είναι ένα δυνατό πλάνο προπόνησης που δουλεύουν πολύ στο Ιράν ώστε ο ΑΣ Θησέας  να μπορέσει να έχει περισσότερους πρωταθλητές στο εξωτερικό. 

Ο Balazs Toth επέλεξε τον ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας γιατί τον θεωρεί έναν από τους καλύτερους συλλόγους της Ευρώπης σε  εγκαταστασεις και ταλέντα.  Η συνεργασία με τους προπονητές των συλλόγων της Kakarelis team  Ζωή και Νικο Κακαρελη είναι θαυμάσια και  στο  μέλλον βλέπουν και οι 3 ακόμη περισσότερους πρωταθλητές.  Ο Balazs προσκαλεί όλους τους αθλητές από την Ελλάδα να δουν την προπόνηση του και να μάθουν καινούργιες τεχνικές.  Ο Balazs Toth δήλωσε ότι το ελληνικό taekwondo είναι πολύ ψηλά σε όλους τους τομείς και πιστεύει ότι μπορούν να βγουν καινουργοι ολυμπιονικες  με σωστή δουλειά. 

Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στη δουλειά του Παγκοσμίου πρωταθλητή.

 

Διαβάστηκε 3011 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2016 10:06
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.