Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 18:41

Προσφορά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από Διαιτητές και Προπονητές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Απόλυτα ευθυγραμμισμένοι με το πνεύμα των Άγιων ημερών που διανύουμε, οι Σύνδεσμοι Διαιτητών & Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας φανέρωσαν το κοινωνικό τους πρόσωπο.
Με ομόφωνες αποφάσεις των δύο Δ.Σ. αποφασίστηκε μέρος των εσόδων της πρόσφατης επιτυχημένης χοροεσπερίδας που από κοινού συνδιοργάνωσαν, να διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
Έτσι, το πρωινό της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ.κ. Καψάλης Παναγιώτης και Ρεντίφης Κων/νος αντίστοιχα, συνοδευόμενοι από τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Προπονητών κ.κ. Λαυράνο Θεόδωρο (φώτο) μετέβησαν στις εγκαταστάσεις που διατηρεί το «Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου προσφέροντας τρόφιμα, συνδράμοντας κατ´ ελάχιστο στο πολύτιμο έργο που συντελείται όλα αυτά τα χρόνια από τον εξαιρετικό αυτό Εθελοντικό Οργανισμό.

http://kalyvia.gr/

Διαβάστηκε 1705 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.