Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  11:25 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 20:29

«Χριστουγεννιάτικες Νότες» για την ΕΛΕΠΑΠ (ΦΩΤΟ)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου διοργάνωσε μουσική εκδήλωση με τίτλο «Χριστουγεννιάτικες Νότες» την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, αφού γέμισε την αίθουσα του Μεγάρου και στήριξε την ΕΛΕΠΑΠ με τη συμμετοχή του.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης με δεξιοτεχνία και υψηλή μουσική αντίληψη πλημμύρισαν την αίθουσα με συγκίνηση, χαρά και ψυχική ανάταση, παίζοντας …νότες γεμάτες ελπίδα, αγάπη και όνειρα. Η προβολή δε του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ «Μια ανοιχτή αγκαλιά» από το Γυμνάσιο Νεάπολης, παρουσίασε την ταυτότητα και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ, με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και συγχαίρει όλους για την όμορφη εκδήλωση.

Στην εκδήλωση συμμετείχε η χορωδία του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης της Κατερίνας Παπαδημητρίου, ενώ έγινε απονομή επαίνου σε μαθητές και καθηγητές του γυμνασίου Νεάπολης για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ «Μια ανοιχτή αγκαλιά».

agriniovoice.gr

 

Διαβάστηκε 2172 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.