Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  2:49 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 19:49

Στην προεπιλογή της Εθνικής Κορασίδων η Νεκταρία Ευθυμίου και η Ρούλα Πούλιου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι δυο ταλαντούχες ποδοσφαιρίστριες της γυναικείας ομάδας «Μεσολόγγι 2008» κλήθηκαν να στελεχώσουν την εθνική ομάδα κορασίδων…

Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων ποδοσφαίρου, Αντώνης Πριόνας, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστριών που θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στην Αθήνα.

Ανάμεσα στις ποδοσφαιρίστριες που επιλέχτηκαν για προπονήσεις βρίσκεται η Νεκταρία Ευθυμίου και η Ρούλα Πούλιου που αγωνίζονται στο «Μεσολόγγι 2008» στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Η 14χρονη Νεκταρία Ευθυμίου από το Νεοχώρι, αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στη θέση του αμυντικού χαφ όσο και σε αυτή του αριστερού χαφ και κλήθηκε για πρώτη φορά στις προεπιλογές.

Από την άλλη, η Ρούλα Πούλιου έχει καθιερωθεί πλέον στην Εθνική Κορασίδων, καθώς έχει κληθεί ξανά για να βοηθήσει με το ταλέντο της τους αγώνες της Εθνικής Κορασίδων.

Για την ιστορία, η Eθνική Κορασίδων θα αγωνιστεί στην Elite φάση που θα γίνει στην Γαλλία απο 24 έως 29 Μαρτίου 2017 και στόν όμιλο θα βρεί αντίπαλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας, του Βελγίου και της Ρωσίας.

Τέλος, η δυνατότητα να υπάρχουν αθλήτριες άξιες για προεπιλογή σε Εθνική ομάδα στα πέντε χρόνια ύπαρξης της στα Εθνικά Πρωταθλήματα, αποτελεί μεγάλη τιμή για το «Μεσολόγγι 2008» και είναι αποτέλεσμα της αθόρυβης, αλλά σημαντικής δουλειάς που γίνεται στην ομάδα.

http://iaitoloakarnania.gr

 

Διαβάστηκε 1579 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 20:10
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.