Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  1:02 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 19:46

Μια μαθήτρια από τη Ναύπακτο στο Columbia της Νέας Υόρκης!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο πασίγνωστο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης θα συνεχίσει με πλήρη υποτροφία η νεαρή μαθήτρια από τη Ναύπακτο!

Η μαθήτρια της Γ ́ τάξης, Πράπα Άνθια, θα συνεχίσει τις σπουδές της, μετά το Λύκειο, στο αναγνωρισμένο διεθνώς Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.

Το Columbia εκτιμώντας τις γνώσεις, τα ενδιαφέροντα, τις δυνατότητες, και την προσωπικότητα της, την εντάσσει στο δυναμικό της, μέχρι το 2021.

Το αξιοσημείωτο και σημαντικό είναι ότι η Πράπα Άνθια θα φοιτήσει στο Foundation School of Engineering and Applied Science, με πλήρη υποτροφία.

Ο διευθυντής, οι καθηγητές και οι μαθητές του 1ου ΓΕΛ Ναυπάκτου συγχαίρουν την Άνθια για την υλοποίηση του υψηλού της στόχου. Το γεγονός αυτό κάνει υπερήφανους την οικογένεια της, πρωτίστως, η οποία δικαίως εισπράττει τα εύσημα όλων, αλλά και τους καθηγητές της και γενικά όσους συνέβαλαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα.

Η επιλογή της μαθήτριάς από το Columbia της Νέας Υόρκης αποτελεί απόδειξη της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο δημόσιο ελληνικό σχολείο, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν.

Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί επάξια και θα συνεχίσει με επιτυχία το δρόμο που έχει χαράξει τιμώντας την επιλογή του Πανεπιστημίου.

Γνωρίζοντας την Άνθια, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει τη δημιουργική της προσπάθεια, με αρετή, ούτως ώστε, ως νέα επιστήμονας, να υπηρετεί πάντα το καλό του ανθρώπου και της κοινωνίας. «Αιέν αριστεύειν» Άνθια!

Ο Διευθυντής,
Πέτρος Πιτσιάκκας

http://iaitoloakarnania.gr

Διαβάστηκε 2866 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016 20:09
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.