Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  11:23 μμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 19:56

Η συγγραφέας Αριάδνη Δάντε στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Τι συμβαίνει όταν η βασίλισσα Ανάσσα βρίσκει λιωμένο τον χιονάνθρωπό της στο παλάτι του Πάγου;


Και ποιος καθαρίζει τους παγωμένους δρόμους του Ροβανιέμι;


Κι ύστερα, πώς αναποδογυρίζει το καμίνι της Βίδας και γεμίζουν λάβα τα δώρα των Χριστουγέννων λίγο πριν από την αναχώρηση του Άι-Βασίλη για την ταχύτερη περιστροφή του στη Γη;»!

Ελάτε να ζήσουμε το παραμύθι της Ανάσσας του Πάγου στην κρυσταλλωμένη ενδοχώρα της Φιλανδικής Λαπωνίας και να συναντήσουμε τον Άι-Βασίλη με τα ξωτικά του, που δουλεύουν για την πιο σημαντική αποστολή του κόσμου.


Γιατί, τελικά, τα Χριστούγεννα είναι μαγικά. Και οι επιθυμίες των παιδιών αξίζουν θαύματα....

Το χριστουγεννιάτικο παραμύθι "Η Ανάσσα του Πάγου" της συγγραφέως Αριάδνης Δάντε διατίθεται από τις εκδόσεις Τσιπούπολη [ISBN:978-618-82037-2-3, email παραγγελιών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., website: www.chipoupolis.com] με τιμή πώλησης 12€.

Με την αγορά του παιδικού βιβλίου "Η Ανάσσα του Πάγου" το 10% των εσόδων προσφέρεται στον Οργανισμό "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

Διαβάστηκε 1736 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 21:45
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα