Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  8:37 πμ
 
wm small
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016 19:22

«Χριστουγεννιάτικες Νότες» από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου (22/12/2016)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου σας προσκαλεί στη μουσική εκδήλωση: «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ» στις 22 Δεκέμβρη, ημέρα Πέμπτη και ώρα 8:30 μ.μ. στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.
Είσοδος: 4 ευρώ

…Νότες γεμάτες ελπίδα, αγάπη και όνειρα. Μία μουσική βραδιά όπου ακούγονται έργα διαχρονικά, αγαπημένα και πολλαπλώς μεταφρασμένα, όπως Άγια Νύχτα, Winter Wonderland, Adeste Fideles και πολλά άλλα.Τη τζαζ διάθεση, την οποία δημιουργεί το ντουέτο του σαξόφωνου με το πιάνο, διαδέχεται η επιτηδευμένη εκτέλεση της οπερατικής τεχνικής.
Συντελεστές:
Γεωργία Τριανταφύλλου-Ξυγκά, υψίφωνος.
Χριστίνα Κορκοτζέλου, πιάνο
Σπύρος Τζογάνης, πιάνο
Δημήτρης Ξυγκάς, σαξόφωνο
Ευάγγελος Ροδίτης, κρουστά

Στην εκδήλωση συμμετέχει η χορωδία του Ωδείου Σύγχρονης Τέχνης της Κατερίνας Παπαδημητρίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί απονομή επαίνου σε μαθητές και καθηγητές του γυμνασίου Νεάπολης για τη δημιουργία δωδεκάλεπτου ντοκιμαντέρ για την ΕΛΕΠΑΠ.

Διαβάστηκε 1572 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.