Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  2:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016 19:02

Το Σάββατο (17/12/2016) ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ματαράγκας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ματαράγκας ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά.

Μαθητές θα πουν τα κάλαντα, πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον ουρανό της Μακρυνείας ενώ η κλόουν ΤΖΟ – ΤΖΟ θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους. Όλοι θα έχουν την χαρά να γευτούν γλυκίσματα και τοπικές λιχουδιές ενώ ο Άι Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια. Η είσοδος είναι ελεύθερη

Οι κ. κ. Βασίλειος Γκρέκας (πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ματαράγκας), ο Ηλίας Κουτσονικόλας (πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ματαράγκας), ο Παναγιώτης Λούπας (εκπρόσωπος του Συλλόγου Λαζαράδων & Φουστανελοφόρων Ματαράγκας) και ο Γιάννης Βασιλείου (πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Σωματείου Αράκυνθος) καλούν όλους τους κατοίκους της Ματαράγκας αλλά και ευρύτερα της Μακρυνείας να συμμετάσχουν και όλοι μαζί από κοινού να γιορτάσουμε στο κλίμα των ημερών.

Διαβάστηκε 1752 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.