Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:02 μμ
 
wm small
Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 17:31

Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χιλιάδες χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών της ένωσης «Μαζί για το παιδί» και των «Παιδικών Χωριών SOS» γίνονται πραγματικότητα με τη βοήθεια του ΟΠΑΠ

Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά το κοινωνικό πρόγραμμα Ευχοστολίδια

H καρδιά των Χριστουγέννων χτυπά μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 στις τέσσερις Χριστουγεννιάτικες Εκθέσεις Ζωγραφικής που έχει δημιουργήσει ο ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και Smart Park στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ.

Ο ΟΠΑΠ, για τρίτη χρονιά, συνεχίζει τη μεγάλη ζωντανή γιορτή προσφοράς και αγάπης και καλεί όλους να επιλέξουν τα Ευχοστολίδια, που έχουν ζωγραφίσει τα παιδιά που υποστηρίζουν τα σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS», για να δουν τη χριστουγεννιάτικη τους ευχή να γίνεται πραγματικότητα. Χιλιάδες παιδιά έχουν αποτυπώσει σε ζωγραφιές το δώρο που θέλουν να λάβουν αυτά τα Χριστούγεννα και έχουν γράψει τη δική τους χριστουγεννιάτικη ευχή. Όσοι βρεθούν στα τέσσερα πολυκαταστήματα έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτές τις ευχές στις ζωγραφιές και να τις εκπληρώσουν, αγοράζοντας το δώρο που απεικονίζεται. Με την παράδοση του δώρου, στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ σε κάθε πολυκατάστημα, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ως αναμνηστικό δώρο τη ζωγραφιά των παιδιών για να θυμούνται πάντα τη σημαντική τους προσφορά.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητάς του, υλοποιεί έργα υποδομής στους φορείς και τα ιδρύματα που συμμετέχουν, με στόχο να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των παιδιών και να συμβάλει στη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.

O Chief Customer Officer του ΟΠΑΠ, Πετρ Ματεγιόφσκι, αναφερόμενος στη χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία Ευχοστολίδια δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έχουν αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία αγάπης για τα παιδιά. Τα προηγούμενα δύο χρόνια κατορθώσαμε να προσφέρουμε χιλιάδες παιδικά χαμόγελα και συνεχίζουμε εξίσου δυναμικά και φέτος. Προσκαλούμε τον κόσμο να πάρει μέρος σε αυτή την προσπάθεια ενώ παράλληλα, πιστοί στη δέσμευσή μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στη νέα γενιά, υλοποιούμε έργα υποδομής στους φορείς που υποστηρίζουμε βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής παιδιών που έχουν πραγματική ανάγκη».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαδάκης, μέλος της του  ΔΣ της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», σημείωσε: «Το πάντρεμα που έχει κατορθώσει να κάνει ο ΟΠΑΠ με αυτή την έξυπνη ιδέα που εφέτος υλοποιείται για τρίτη χρονιά, έχει πολύ μεγάλη ανταπόκριση στα ίδια τα παιδιά. Κι εμείς έχουμε χαρά για αυτό. Παρότι αντιμετωπίσαμε με επιφυλακτικότητα και διστακτικότητα την ενέργεια της πρώτης χρονιάς κι αναρωτιόμασταν πώς θα γίνει όλο αυτό, εφέτος είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχει ακόμη περισσότερο».

Στη σημαντική δράση του ΟΠΑΠ αναφέρθηκε και η Έλσα Σταθοπούλου, Διευθύντρια Marketing & Εύρεσης Πόρων των «Παιδικών Χωριών SOS»: «Για εμάς στα Παιδικά Χωριά SOS αυτή η δράση του ΟΠΑΠ είναι πολύ σημαντική, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε στα παιδιά μας αξέχαστες στιγμές, στιγμές οικογενειακής θαλπωρής και φροντίδας που, ιδίως τις ημέρες των Χριστουγέννων, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία και που ξέρουμε ότι θα τις κουβαλούν μέσα τους για μια ολόκληρη ζωή».

Ο ΟΠΑΠ, από το 2014, μαζί με χιλιάδες πολίτες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εργαζομένους του, έχουν προσφέρει περισσότερα από 5.000 Ευχοστολίδια, πραγματοποιώντας τις χριστουγεννιάτικες ευχές των παιδιών. Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει έργα υποδομής σε περισσότερα από 10 ιδρύματα και σωματεία των φορέων που συμμετείχαν το προηγούμενα χρόνια στο πρόγραμμα, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα ζωής των παιδιών.

eyxostolidia 01

1. Πέτρ Ματεγιόφκσι, Έλσα Σταθοπούλου, Ελένη Μενεγάκη, Γιώργος Παπαδάκης

eyxostolidia 02

2. Ο κόσμος επιλέγει ευχοστολίδια

eyxostolidia 03

3. Ο κόσμος προσφέρει δώρα

eyxostolidia 04

4. Οι ζωγραφιές των παιδιών

eyxostolidia 05

5. Ευχοστολίδια_Athens Metro Mall

Διαβάστηκε 1145 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.