Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  10:30 πμ
 
wm small
Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2016 19:40

«Θαμμένοι στη σιωπή» (νέος διαγωνισμός) η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου από το vivlio-life και τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το vivlio-life σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο θα προσφέρει στους αναγνώστες του δύο (2) αντίτυπα από το βιβλίο της Tove Alsterdal «Θαμμένοι στη σιωπή»

Ο διαγωνισμός λήγει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου

Οι τυχεροί θα ενημερωθούν την ίδια ημέρα για τον τρόπο παραλαβής των βιβλίων τους, και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στην σελίδα του vivlio-life.gr στο facebook, καθώς επίσης και στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης μετά το τέλος του διαγωνισμού.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση:
1. Kάντε like στη σελίδα του facebook του vivlio-life.gr εδώ
2. Σχολιάστε στο τέλος της συγκεκριμένης ανάρτησης και μετά από αποδοχή το σχόλιό σας θα εμφανιστεί
3. Κοινοποιήστε (share) την ανακοίνωση του facebook

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Θαμμένοι στη σιωπή

02455_03
Μια ιστορία για χαμένους παράδεισους, χαμένους έρωτες και χρόνια χαμένα στη σιωπή.

Η Κατρίνε έχει μια στρωμένη ζωή στο Λονδίνο ως ραδιοφωνική ανταποκρίτρια. Όλα όμως ανατρέπονται όταν χάνει τη δουλειά της λόγω περικοπών και αναγκάζεται να επιστρέψει στη Στοκχόλμη. Η επάνοδός της στην πατρίδα θα τη φέρει αντιμέτωπη με την τραγική κατάσταση της μητέρας της, η οποία πάσχει από προχωρημένη άνοια. Τακτοποιώντας τα πράγματα της μητέρας της, η Κατρίνε θα διαπιστώσει πως υπάρχουν πολλά που δεν γνώριζε για την οικογενειακή τους ζωή, μεταξύ των οποίων και ένα περιουσιακό στοιχείο: ένα σπίτι στο βορινό χωριό Κιβικάνγκας, κοντά στον ποταμό Τόρνε, όπου πρόσφατα ένας διάσημος σκιέρ δολοφονήθηκε με το ίδιο του το τσεκούρι.
Ανατρέχοντας στις σκοτεινότερες στιγμές της πρόσφατης ιστορίας της Σοβιετικής Ένωσης, η Alsterdal ξετυλίγει το κουβάρι ενός νουάρ οικογενειακού χρονικού ξεκινώντας από το βόρειο άκρο της Σουηδίας, από τις όχθες του ποταμού Τόρνε…

Η Alsterdal ανήκει στην ίδια κατηγορία με τον Dan Brown και τον John Grisham. Είναι συγγραφέας πρώτης γραμμής.
Borås Tidning (Σουηδία)

Ντυθείτε ζεστά και ξεκινήστε το ταξίδι που σας προτείνει το συναρπαστικό θρίλερ της Alsterdal.
Librairie Le Goût des Mots (Γαλλία)

Ένα σπουδαίο σκανδιναβικό θρίλερ που φωτίζει μια κρυφή πτυχή της σύγχρονης ιστορίας στο πλαίσιο μιας καθηλωτικής πλοκής.
Quatre Sans Quatre (Γαλλία)

Πώς η Ιστορία επηρεάζει το πεπρωμένο και την ταυτότητά μας: αυτό είναι το θέμα του βιβλίου της Alsterdal, η οποία στήνει ένα πρωτότυπο αλλά συναρπαστικό μυθιστόρημα με κινηματογραφικές χειμωνιάτικες σκηνές και ολοζώντανη γλώσσα.
Den Scriptor (Ολλανδία)

Ένα σπουδαίο ψυχολογικό δράμα, ένα σύγχρονο ιστορικό μυθιστόρημα, μια μελαγχολική ερωτική μπαλάντα, το Θαμμένοι στη σιωπή υπερβαίνει οποιαδήποτε κατάταξη και αξίζει να διαβαστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους αναγνώστες.
bokcirklar.se (Σουηδία)

Διαβάστηκε 2338 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.