Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  11:41 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2016 02:42

Νεα μουσική κυκλοφορία: Δημήτρης Σιμπέρο "Να ξέρεις"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Σιμπέρο με καταγωγή από την Ρόδο, ξεκίνησε την δισκογραφική του πορεία το 2010.Τραγούδια του έχουν εμπιστευτεί ως σήμερα ο Γιώργος Πηλιανίδης, ο Τάσος Βουγιατζής, η Ελένη Δήμου, ο Κώστας Λογοθετίδης (Εκείνος-Εκείνος), ο Ανδρέας Λεβέντης κ.α ενώ ερμήνευσε σε επανεκτέλεση και τραγούδια δημιουργών όπως του Αντώνη Βαρδή, Νίκου Ελληναίου, Γιώργου Μανίκα, Θάνου Καλλίρη που συμπεριλαμβάνονται επίσημα σε δισκογραφική του δουλειά.

Στο ενεργητικό του έχει 2 ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ, 1 Cd Single και 3 τραγούδια που κυκλοφόρησαν διαδικτυακά.Η τελευταία του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με γενικό τίτλο «Να Ξέρεις» (2016) με 11 ολοκαίνουρια τραγούδια σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Λεβέντη, κυκλοφόρησε επίσημα στις 18 Ιουνίου (παγκόσμια ημέρα μουσικής), από την γνωστή εφημερίδα Espresso και ξεχωρίζει ήδη γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα ελαφρολαικό άλμπουμ, με ταλαντούχους και καταξιωμένους συντελεστές, ανάμεσα τους και μουσικοί του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, ενώ οι ενορχηστρώσεις του Δημήτρη Ντελή έχουν ξεχωριστή πινελιά και σίγουρα κάνουν μοναδικό το κάθε κομμάτι.

Τραγούδια που ξεχώρισαν από το νέο άλμπουμ και έχει ήδη αγαπήσει το κοινό είναι το ζειμπέκικο «Η λύση είναι ο χωρισμός», όπως επίσης και τα tracks «Έφυγες», «Πουθενά δε σε πιάνω», «Σελίδα», «Συχνά παραλογίζεσαι», «Να ξέρεις», «Για κοιτάξου στον καθρέφτη», «Κάτι θέλω».

Να σημειωθεί πως το τραγούδι «Κάτι Θέλω», που συμπεριλαμβάνεται επίσης στο άλμπουμ «Να Ξέρεις», ξεπέρασε τις 100.000 προβολές στο Υoutube από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του, ενώ παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα της πόλης και σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε στο ΥouΤube το video clip :

Track List:

01. Ποτέ
02. Η λύση είναι ο χωρισμός
03. Κάτι Θέλω
04. Να ξέρεις
05. 'Εφυγες
06. Γύρισε ξανά
07. Πουθενά δε σε πιάνω
08. Χάθηκαν τα βράδια
09. Σελίδα
10. Συχνά παραλογίζεσαι
11. Για Κοιτάξου Στον Καθρέφτη

Kατεβάστε  όλο το cd σε mp3 + δελτίο τύπου+cove+spot radio χρόνια πόλλα από το παρακάτω link
https://we.tl/FDrVr9dRpB

 

Διαβάστηκε 2701 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.