Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  5:50 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 18:15

Το Star Channel αποθεώνει το Μεσολόγγι!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Δήμο Μεσολογγίου ταξίδεψε η εκπομπή του STAR «Γυρίσματα στην Ελλάδα» πραγματοποιώντας ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στα αξιοθαύμαστα μνημεία , στον πολιτισμό αλλά και στις τουριστικές υποδομές που διαθέτει η περιοχή!

Με τη βοήθεια της Δημοτικής Αρχής και άλλων θεσμικών παραγόντων της περιοχής μέσα από την εκπομπή αποτυπώθηκαν όμορφες εικόνες που μαρτυρούν το έντονο φυσικό κάλλος αλλά και το σεβασμό που επιδεικνύουν προς αυτό οι κάτοικοι αλλά και οι επιχειρηματίες στο πολιτισμό και την παράδοση!

Στην εκπομπή παρουσιάστηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής αλλά ιδίως αναδείχθηκε η τουριστική και πολιτιστική ταυτότητα της πόλης για την οποία τόση προσπάθεια καταβάλλουν και οι τοπικοί φορείς !

Όλη την εξέλιξη που σημειώνει η περιοχή στο τομέα της γαστρονομίας κατέγραψε η εκπομπή του STAR Γυρίσματα στην Ελλάδα με σειρά γυρισμάτων τα οποία έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο νησί και παρουσιάστηκαν μέσα από ένα πλούσιο αφιέρωμα.

Η εκπομπή προβλήθηκε και από τα δορυφορικά του ομίλου STAR international σε Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Αμερική, Καναδά, που προβάλλουν 24ωρο ελληνικό πρόγραμμα.

Να σημειωθεί πως για τα γυρίσματα της εκπομπής χρησιμοποιήθηκαν πλάνα από το «διάσημο» βίντεο Visit Aitolia για το δήμο μας.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής:

www.aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 2448 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016 18:35
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.