Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  4:35 μμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 17:38

Πώς θα διώξετε την κυτταρίτιδα με δύο μόνο ασκήσεις

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η κυτταρίτιδα δεν είναι ταμπού. Ακόμα όμως κι αν έχουμε όλες, ή έστω οι περισσότερες, δεν μας αρέσει. Με θαύμα, σίγουρα δεν πρόκειται να φύγει. Ούτε όμως και με πολλή κούραση, αλλά με στοχευμένη. Αυτές είναι οι δύο πιο αποτελεσματικές ασκήσεις, τις οποίες μάλιστα, μπορούμε να κάνουμε και μόνες στο σπίτι.

Squats για την καταπολέμηση κυτταρίτιδας!

Τα βαθιά καθίσματα είναι η νούμερο ένα άσκηση για να απαλλαγείς από τον φλοιό πορτοκαλιού αλλά και να τονώσει τους γλουτούς σου ταυτόχρονα! Στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά όσο το άνοιγμα των ώμων σου. Βάλε τα χέρια στη μέση σου και λύγισε τα γόνατα σου κάνοντας βαθύ κάθισμα. Μείνε έτσι για για μερικά δευτερόλεπτα και γύρνα στην αρχική σου θέση. Κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

Lunges (εκτάσεις ποδιών)

Όπως και στα βαθιά καθίσματα, στάσου όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά, όσο το άνοιγμα των ώμων σου, ενώ οι μύτες των ποδιών σου πρέπει να κοιτούν μπροστά. Αφού βάλεις τα χέρια λυγισμένα στη μέση σου, σήκωσε το δεξί σου πόδι στο πλάι και ελαφρώς προς τα πίσω. μείνε έτσι για μερικά δευτερόλεπτα και γύρνα στην αρχική σου θέση. Κάνε το ίδιο και για το αριστερό σου πόδι. Και σε αυτήν την άσκηση κάνε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Πηγή: govastileto.gr

Διαβάστηκε 2427 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.