Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:31 πμ
 
wm small
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 19:14

H Puzzlemusik γιορτάζει τα δέκα της χρόνια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η μέρα της έναρξης του κεντρικού επετειακού μας event "10 χρόνια Puzzlemusik" πλησιάζει!

Αυτή την Κυριακή 13 Νοεμβρίου οι πόρτες του ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων & Κοδριγκτώνος) θα ανοίξουν στις 18.30. Η είσοδος για το διάστημα 18.30 με 20.00 θα είναι ελεύθερη.


Το πρόγραμμα ξεκινά με τον Χάρη Συμβουλίδη (Avopolis.gr) να συντονίζει πάνελ με θέμα "Η δισκογραφία στα '00s και τώρα" , με συνομιλητές τους Θάλεια Καραμολέγκου (105.5 Στο Κόκκινο), Χρήστο Καρυώτη (Feelgood records), Δημήτρη Μπούρα (Inner Ear) και Χρήστο Αλεξόπουλο (Puzzlemusik).


Μια σπάνια ανοιχτή συζήτηση ανθρώπων της δισκογραφίας και του δημοσιογραφικού χώρου στην οποία μπορεί να συμμετάσχει και το κοινό με ερωτήσεις.

Το πάνελ θα έχει ολοκληρωθεί στις 20.00. Από εκείνη την ώρα και ενώ η σκηνή θα προετοιμάζεται για τα live και παράλληλα θα γίνεται προβολή αρχειακού υλικού θα ισχύει εισιτήριο 7 ευρώ τόσο για όσους έρθουν εκείνη την ώρα όσο και για όσους ήρθαν από νωρίς και επιθυμούν να παραμείνουν για τα live

Η Θάλεια Καραμολέγκου θα ανέβει στα πλατώ για ένα ημίωρο warm up DJ set με επιλογές της από το ρεπερτόριο της Puzzlemusik.

Ακολουθεί live πρόγραμμα (εξ ου και το εισιτήριο):

20.30 Alex Drakos Trio
θα παρουσιάσουν ζωντανά, κομμάτια από το πρόσφατο άλμπουμ τους "Tora".
21.30 Μπάμπης Παπαδόπουλος
για ένα electric solo set.
22.30 Jane Doe
το συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη στη μόνη του live εμφάνιση στην Αθήνα για αυτό το φθινόπωρο.

Το πλήρες πρόγραμμα και των τριών ημερών (Κυριακές 13, 20 και 27 Νοεμβρίου) μπορείτε να το δείτε στα λινκ ενός εκ των χορηγών μας επικοινωνίας:

Click at life
Breakroom
Avopolis

Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί στον χώρο Πωλητήριο Puzzlemusik με cd, βινύλια, t-shirts και αντικείμενα.

Happy Hour Πωλητηρίου: 18.30 με 19.30 (θα υπάρχει έκπτωση στα cd και τα βινύλια)


Μαντέψτε σωστά και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 2 προσκλήσεις για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου (αν κατοικείτε εκτός Αθηνών θα σας στείλουμε ένα άλλο δώρο:

Ποια θα είναι τα "αντικείμενα" που θα πωλούνται στο πωλητήριο; (ένα μόνο από τα παρακάτω είναι το σωστό)

α. Μαγνητάκια ψυγείου με θέμα τους εξώφυλλα της Puzzlemusik
β. Κούπες με στάμπα εξώφυλλα της Puzzlemusik
γ. Σελιδοδείκτες με θέμα τους εξώφυλλα της Puzzlemusik

Στείλτε την απάντηση σας μέχρι αυτήν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει κλήρωση και οι 2 νικητές / νικήτριες θα ενημερωθούν με e-mail αργότερα μέσα στην ίδια μέρα.

Καλώς ήρθατε στη γιορτή μας!

H ομάδα της Puzzlemusik

Κυριακή 13 Νοεμβρίου: "10 χρόνια Puzzlemusik" @ ΙΛΙΟΝ plus

Διαβάστηκε 1928 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.